Božović opet oduševio Zvezdine navijače: U seksu i fudbalu nema minulog rada, samo dokazivanja!

Grof odgovarao na pitanja Delija

Božović opet oduševio Zvezdine navijače: U seksu i fudbalu nema minulog rada, samo dokazivanja!

Šef stručnog štaba crveno-belih je odgovarao na pitanja pristalica tog kluba
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović otkrio je da je malo falilo da bude deo šampionskog tima crveno-belih koji se 1991. godine popeo na krov "starog kontinenta" i osvojio Kup Evropskih šampiona. Crnogorski stručnjak, koji je minulih dana bio u centru pažnje javnosti zbog svog ponašanja prema novinarima, u ponedeljak je bio gost redakcije "Žurnala" i odgovarao na pitanja koja su mu postavljali navijači putem telefona i tada otkrio zanimljivost iz 1990. godine.

- Bilo je to u decembru 1990. godine, Najdoski je imao dva žuta kartona, a dolazio je revanš protiv Dinama iz Drezdena. Zvezdi je bio potreban centarhalf i počeli su pregovore sa Budućnošću. Međutim, moj tadašnji klub je tražio 600 ili 700 hiljada maraka što je bilo mnog za štopera - odgovorio je Božović jednom navijaču, a onda dodao i šalu u svom stilu. - Štoper ti je kao bilo koje drvo koje ide ulicom, uzmeš ga i naučiš da stoji pozadi.
Jedan od onih koji su se javili bio je i njegov bivši učenik iz Borca, Boban Dmitrović koji je podsetio Božovića na njegovu rečenicu koju je govorio fudbalerima posle svake utakmice "u seksu i fudbalu nema minulog rada, svaki put je to dokazivanje". - Tačno je da sam to govorio. Volim da se šalim na temu seksa kada su teški treninzi, jer je atmosfera najbitnija - potvrdio je šef stručnog štaba crvenoć-belih reči nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije. (Espreso.co.rs / Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.