Voždovac je ostao neporažen, ali je izgubio drugu poziciju i to zbog Filipa Malbašića! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

superliga, 6. kolo

Voždovac je ostao neporažen, ali je izgubio drugu poziciju i to zbog Filipa Malbašića! (FOTO)

Podsetimo da je Malbašić bio strelac jedinog gola i u pobedi nad Bačkom u trećem kolu, tako da je za sada on "MVP" crveno-belih iz Novog Sada.

Objavljeno:

Vojvodina minimalnim rezultatom 1:0 slavila u Ivanjici i sustigla vodeću Crvenu zvezdu, koja ima utakmicu manje. Remi na Banovom brdu.

Četvrti gol Filipa Malbašića u Superligi, postignut 20 minuta pre kraja, Vojvodini je bio dovoljan za tri boda u susretu sa Javorom - 0:1! "Lale" su se tako vratile na pravi kolosek posle prošlonedeljnog poraza od Partizana istim rezultatom. Vojvodina se na gostovanju u Ivanjici potvrdila kao jedna od najčvršćih ekipa u Superligi, pošto je slavila i petu pobedu bez primljenog pogotka.

foto: Saša Pavlić Koky

Izabranici Nenada Vanića time su se bodovno izjednačili sa vodećom Crvenom zvezdom, ali imaju slabiju gol-razliku i utakmicu više. Podsetimo da je Malbašić bio strelac jedinog gola i u pobedi nad Bačkom u trećem kolu, tako da je za sada on "MVP" crveno-belih iz Novog Sada.

Pogodaka nije bilo na Banovom brdu, gde su i Čukarički i Radnički zabeležili prvi remi u dosadašnjih šest kola domaćeg prvenstva. Nišlijama je prekinuta serija od tri pobede, dok "brđani" prvi put ovog leta nisu pobedili kao domaćini i zauzimaju tek deveto mesto na tabeli - uz mogućnost da ih Radnik još potisne, eventualnim trijumfom nad Zemunom u nedelju uveče.

Nešto ranije, Spartak i Voždovac su odigrali meč bez golova u Subotici. REZULTATI 6. KOLA: Mačva - Rad 1:2 (1:2) /Matić 45+5p - Lukić 4, Volkov 15/ Bačka - Mladost 1:0 (0:0) /Luković 79/ Spartak - Voždovac 0:0 Javor - Vojvodina 0:1 (0:0) /Malbašić 70/ Čukarički - Radnički 0:0 nedelja: Radnik - Zemun 20.00 odloženo: Partizan - Napredak Borac - Crvena zvezda

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.