Da li uopšte da navijamo za njih u Evropi?! Novi rat u srpskom fudbalu, Napredak žestoko opleo po Zvezdi i Partizanu! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

NEPRAVDA

Da li uopšte da navijamo za njih u Evropi?! Novi rat u srpskom fudbalu, Napredak žestoko opleo po Zvezdi i Partizanu! (FOTO)

Ko još u svetu odlaže utakmice nacionalnog prvenstva zbog učešća svojih klubova u Ligi šampiona, ili Ligi Evrope

Objavljeno: 17:15h

Posle odlaganja meča Crvene zvezde i Borca iz Čačka zbog nemogućnosti odigravanja meča na stadionu kraj Morave, i Partizan je zatražio pomeranje utakmice sa Napretkom.

GROBARI, IZVINITE, ALI NIJE REALNO: Reprezentativac Srbije odjavio Partizan! (FOTO)

Kao razlog odlaganja navodi se više vremena za pripremu crno-belih za revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Videotona u Mađarskoj.

Čelnici Napretka oštro su osudili ove poteze večitih rivala.

foto: Fonet

- Mi se očigledno ništa ne pitamo! I to nema smisla. Da li se fudbal u Srbiji igra samo zbog Partizana i Crvene zvezde? Zar je interes srpskog fudbala igranje pred praznim tribinama?! I ko još u svetu odlaže utakmice nacionalnog prvenstva zbog učešća svojih klubova u Ligi šampiona, ili Ligi Evrope - „grmi” sportski direktor Kruševljana Bojan Filipović.

foto: Fonet

Na Napretkovom stadionu juče je održana konferencija za medije posvećena gostovanju na Topčiderskom brdu. Posle dve vezane pobede provejavao je optimizam u taboru Čarapana, a odluka o odlaganju uslovila je nevericu i nezadovoljstvo.

MILOJEVIĆ JAČA BEDEM: Zvezda zagrizla za mladog reprezentativca! (FOTO) (VIDEO)

- Rezervisali smo hotel, autobus. Stručni štab je pripremio ekipu da nastavi uspešan niz. I šta ćemo sad? Kao klub sa evro ambicijama Partizan valjda ima igrački kadar koji može da istrpi igranje na dva fronta, zašto onda traže odlaganje!? Pitam se, treba li uopšte da navijamo za naše predstavnike na međunarodnoj sceni, ako će uoči svake naredne utakmice u Evropi da odlažu one u domaćem prvenstvu i stavljaju pod znak pitanja smisao postojanja naše lige - razočarano zaključuje Napretkov sportski direktor Filipović.

(Espreso.co.rs/Sportski Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.