BOMBA NAD BOMBAMA! Partizan pred pojačanjem godine: Reprezentativac Srbije stiže u Humsku! (VIDEO)
Foto: Beta

OPAAAAAAA!!!

BOMBA NAD BOMBAMA! Partizan pred pojačanjem godine: Reprezentativac Srbije stiže u Humsku! (VIDEO)

Grobari će biti toliko oduševljeni, da se ne bismo čudili kada bi večeras častili ceo Beer Fest pivom...

Objavljeno:

Posle Vladimira Stojkovića, još jedan bivši fudbaler je na pragu povratka u Partizan.

Nova bomba u Humskoj mogla bi da bude Zoran Tošić, koji je nedavno raskinuo ugovor sa moskovskim CSKA i sada je slobodan igrač, prenosi Blic.

foto: Printscree/youtube/AWEme

Povremeni reprezentativac Srbije bio je na tribinama stadiona Partizana u meču protiv Videotona, što je znak da su pregovori u završnoj fazi. Tošić ne krije da bi se vratio u redove srpskog šampiona, međutim još nije doneo konačnu odluku jer čeka rezultate razgovora se nekoliko timova iz Turske.

Neke od ovih momenata Grobari nikada neće preboleti! Kako je Partizan prolazio kada je igrao bez golova u prvoj utakmici? (FOTO) (VIDEO)

On je u Partizanu igrao od jula 2007. do januara 2009. godine, kada je za sedam miliona evra prešao u Mančester junajted. Pošto se nije snašao na Ostrvu, kao pozajmljen fudbaler je igrao za Keln, da bi ga Mančester 2010. prodao CSKA za 9,5 miliona evra. Za CSKA je odigrao 271 utakmicu i postigao 47 golova.

Tošić nije dobio poziv Slavoljuba Muslina za mečeve sa Moldavijom i Irskom, tako da će 30-godišnji fudbaler svakako požuriti sa potragom za novim klubom kako bi se vratio u konkurenciju za odlazak na SP 2018. godine. Naravno, pod uslovom da Srbija obezbedi prolaz.

POTPUNI ZAOKRET! Tek što je napustio Zvezdu, odmah se vratio u klub! (FOTO)

Partizanu nedostaje fudbaler kao što je Tošić, koji bi igrao odmah iza napadača, pogotovo posle odlaska Leonarda i prilično skromnih partija Sume.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs/Blicsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.