PARTIZANOV SPASILAC STOJKOVIĆ: Očekivao sam od Nikolića da igraju, da ne kažem onu reč na k...
Foto: AP

Veruje u prolaz

PARTIZANOV SPASILAC STOJKOVIĆ: Očekivao sam od Nikolića da igraju, da ne kažem onu reč na k...

Kako smatra iskusni golman, bolje je kod kuće 0:0 nego 1:1

Objavljeno: 08:51h

Čim se vratio, odmah je izrastao u heroja Partizana Vladimir Stojković.

Iskusni čuvar mreže je u svom prvom nastupu po povratku za bivši klub spasio svoju ekipu šokantnog poraza panterskom intervencijom u finišu susreta.

Odbranio je ono što je delovalo kao nemoguće za odbraniti.

foto: Reuters

- Najbitnije je bilo da ne primimo gol, jer 0:0 i 1:1 na domaćem terenu nije isto. Sad znamo da nam svaki nerešen rezultat u gostima ide u prilog. Tenzija je bila velika, pritisak veliki. Igrali smo protiv ekipe je prošla Bordo i trenera koji nas dobro poznaje. Meni je bila mnogo teško utakmica i psihički i fizički - rekao je posle meča Stojković.

Reprezentativni čuvar mreže je posle meča imao zanimljiv komentar na igru protivnika koju je postavio bivši trener Partizana, Marko Nikolić.

foto: EPA/Koča Sulejmanović

- Ne smem sad da se izrazim, jer nije... Očekivao sam od Nikolića da će njihova igra da bude... da ne kažem baš tu reč na "k". Tako sam rekao da igramo i mi. Oni su čekal jednu šansu, znaju naše kvalitete i slabosti. Cela ekipa im je bila nameštana da tako igraju, na kontre sa dva špica, sa Lazovićem koji im je delio lopte. Hteli su gol u gostima koji bi ih verovatno odveo dalje - rekao je Stojković, a o samoj njegovoj odbrani na kraju meča nije želeo da je ističe.

- Ne mislim da ekipa treba da mi se zahvali. Nadam se da će biti dosta navijača koji će nas u nedelju (20) podržati u Superligi (protiv Napretka) pred revanš sa Videotonom i da će i tamo biti. Kako znamo i umemo treba da prođemo.

BONUS VIDEO: Navijači Videotona na utakmici protiv Partizana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.