DRUGA ŠANSA! Uroš Đurđević se vraća u Seriju A?! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

GDE BAŠ TAMO?!

DRUGA ŠANSA! Uroš Đurđević se vraća u Seriju A?! (VIDEO)

Veoma interesantna vest stiže sa Apenina na dan utakmice Partizana i Videotona

Objavljeno:

Već jednom je igrao u Seriji A, u Palermu, i tamo se nije proslavio, ponajviše zbog prečestih smena trenera i nemogućnosti da se nekom od njih dokaže, ali izgleda da je došlo vreme za popravni, za novu šansu.

Uroš Đurđević se nalazi na meti novog člana Serije A Beneventa, prenose italijanski mediji.

Lokalni list Il Matino, inače dobro obavešten kada su u pitanju dešavanja u klubovima iz napuljske regije, otkriva da je u toku velika potraga Beneventa za golgeterom. Prvo su pokušali da dovedu Leonarda Pavoletija iz Napolija, ali je ta želja kratko trajala.

Zvezda nije potcenjena, nego i ponižena! Od Partizana se očekuje rutina! (FOTO)

Potom su čelnici Beneventa pokušali da otvore pregovore oko Alesandra Matrija, ali je Sasuolo odbio da pusti iskusnog napadača. Tako se došlo i do imena Uroša Đurđevića.

foto: Beta/Branislav Božić

Sjajna sezona u Partizanu ga je opet preporučila Italijanima, tačnije Beneventu koji pokušava da se što bolje pojača pred debitantsku sezonu u Seriji A. Za sada je sve u sferi interesovanja Beneventa koji još nije spremio konkretnu ponudu, ali se spekuliše da bi i to trebalo da se dogodi u veoma bliskoj budućnosti.

KATASTROFA ZA SRBIJU: Još jedan košarkaš ne igra na Eurobasketu, Nedović i dalje neizvestan!

No, kako bi ga doveo, ovaj maleni klub sa Apenina će morati dobrano da se pomuči, pošto je za Uroša već zainteresovan i Olimpijakos, uz razliku da je klub iz atinskog predgrađa Pireja već napravio neke konkretne korake.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.