BIĆE UBOJITA DEVETKA: Posle olimpijskog i svetskog zlata u rvanju Štefanek prelazi na drugi sport! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonetap

fenomenalno!

BIĆE UBOJITA DEVETKA: Posle olimpijskog i svetskog zlata u rvanju Štefanek prelazi na drugi sport! (FOTO) (VIDEO)

Neverovatne vesti dolaze nam od olimpijskog šampiona iz Rija

Objavljeno:

Olimpijski šampion iz Rija, Davor Štefanek odlučio je da se oproba u fudbalu.

KAKO KILOMETRAŽA UTIČE NA ZVEZDU? Gostovanje u Krasnodaru ne uliva nadu, ali zato s pravom mogu da veruju u ulazak u Ligu Evrope! (VIDEO)

Najbolji rvač sveta za 2016. godinu objavio je da će u sledećoj sezoni nositi dres Slavije iz Banatskog Aranđelovca člana Međuopštinske potiske lige.

Štefanek se tokom leta oprobao na malom fudbalu, gde je sa svojim prijateljima igrao na turniru u Banatskom Aranđelovcu i tu je video da pored rvačkih poseduje i fudbalske sposobnosti.

foto: Fonet

To su videli i čelni ljudi Slavije, pa su tako Štefaneku ponudili dres sa brojem devet, a on je to sa oduševljenjem prihvatio.

- Počastvovani smo što je naš proslavljeni rvač postao član našeg kluba i što će zaigrati za Slaviju. Za Davora Štefaneka je rezervisan dres sa brojem devet. Normalno je da ne možemo očekivati da Štefanek igra za nas svaku utakmicu, ali dogovorili smo se da kada nema obaveze na strunjači, za našu ekipu odigra bar nekoliko mečeva. Ovo je najbolji poklon koji sam mogao da dobijem za svoj 49. rođendan - rekao je Rade Gojković, trener i sekretar fudbalskog kluba Slavija.

ZVEZDA KREĆE ZA RUSIJU: Milojević vodi 20 igrača, a među njima nema strelca gola prethodnog vikenda!

Da li će se Štefanek na poziciji napadača snaći isto kao i na strunjači ostaje da se vidi, u svakom slučaju ovo je odlična reklama za klub iz Banatskog Aranđelovca.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs/ Sportski Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.