PLAVŠIĆ DOBIO DRUŠTVO! Još jedan bivši Zvezdaš potpisao za Spartu! (FOTO)
Foto: Sparta.cz

SREĆNO!

PLAVŠIĆ DOBIO DRUŠTVO! Još jedan bivši Zvezdaš potpisao za Spartu! (FOTO)

On je sa češkim velikanom parafirao ugovor na četiri godine

Objavljeno:

Bivši omladinac crveno-belih Filip Maksić potpisao je četvorogodišnji ugovor sa poznatim češkim klubom.

Srđan Plavšić dobio je društvo u praškoj Sparti, a češka prestonica postala je jača za još jednog zvezdaša Filipa Maksića, prenosi Kurir.

SPREMITE SE ZA KRVOPROLIĆE U HUMSKOJ! Partizanu sudi čovek nije svirao faul za najmesarskiji start u istoriji ostrvskog fudbala! (VIDEO)

Mladi fudbaler Filip Maksić koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde potpisao je četovorgodišnji ugovor sa Spartom! Na Marakani je proveo devet ipo godina, a naredne četiri sezone nosiće bordo dres poznatog kluba iz Češke.

Zvezdo, hvala za prelepih 9 godina! ?⚪️❤️

A post shared by Maksic Filip (@maksic_filip) on

Filip Maksić igra na mestu štopera i pokušaće da se nametne Italijanu Andrei Stramaćoniju. U mladom timu Sparte, Filip Maksić se posebno dobro pokazao u remiju protiv vršnjaka Bajerna, kada ga je u češkim medijima pohvalio trener Miroslav Krig.

- Zahvalan sam Crvenoj zvezdi u kojoj sam proveo svoje najlepše godine. Posebnu zahvalnost dugujem Tomi Milićeviću koji me je i doveo u klub. Ne smem da zaboravim ni moje trenere Konstantina Đurića, Cvjetina Blagojevića, Marka Mitrovića i Jovana Stankovića. Zahvalan sam i direktoru omladinske škole Draganu Mladenoviću. Hvala svima u mojoj Crvenoj zvezdi koju najviše volim posle svoje porodice - rekao je Filip Maksić za Kurir i dodao.

Muslin objavio spisak! Jedan veliki povratak u reprezentaciju, ali ovo će jako zaboleti Srbiju! (FOTO)

- Sparta je takođe veliki klub i mislim, moj pravi izbor za napredak u karijeri. Primetili su me na jednom turniru u inostranstvu i tako je došlo do kontakta. Pratili su me, u julu sam odigrao nekoliko utakmica, a potom dobio ugovor. Posao sa Spartom završio je moj menadžer Božidar Opačić.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.