SPREMITE SE ZA KRVOPROLIĆE U HUMSKOJ! Partizanu sudi čovek koji baš ne voli da svira faul! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

GDE BAŠ ON?

SPREMITE SE ZA KRVOPROLIĆE U HUMSKOJ! Partizanu sudi čovek koji baš ne voli da svira faul! (VIDEO)

Nadamo se da će srpski i mađarski fudbaleri biti svesni kriterijuma koji gaji škotski arbitar, zbog koga zamalo da jedna od najvećih legendi fudbala u ovoj zemlji ostane bez noge

Objavljeno: 16:22h

Poznato je koji arbitar će suditi meč između Partizana i Videotona u Beogradu.

U pitanju je škotski sudija Džon Biton, poznat kao jedan od arbitara koji gaji veoma, veoma grub kriterijum. Fudbalski fanovi ga se najbolje sećaju zbog jedne situacije sa škotskog Old firm derbija.

MUTA SASUO TEŠKU ISTINU GROBARIMA U LICE: Partizan je Meka za mlade igrače, ali, gospodo, OVO MORATE DA ZABORAVITE! (VIDEO)

Sredinom prvog poluvremena te utakmice, defanzivac Seltika Jozo Šimunović izuzetno oštro je startovao na igrača domaćeg tima, Kenija Milera, međutim, sudija Džon Biton je pokazao da se igra nastavi!?

Interesantno, iako mlad i još uvek neiskusan, ovaj arbitar rođen 1982. godine, već je sudio u Srbiji, tokom 2012. godine, u elitnoj rundi prvenstva Evrope za mlađe od 19 godina.

Prvi meč u Ligi Evrope bio je onaj između Elsborga i Florijane (koja je ove sezone ispala od Crvene zvezde), a pored toga što je arbitar, može se reći i da je naš kolega.

KO SUDI ZVEZDI? Đurđević ga odlično pamti, Krasnodaru je već doneo sreću u plej-ofu za Ligu Evrope! (VIDEO)

Tačnije, karijeru je počeo kao novinar, da bi preko portparola policije stigao do mesta portparola jednog škotskog univerziteta.

Videćemo da li će njegov stil suđenja biti akademski ili "seljački" (u lošem smislu te reči).

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.