STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! Kakav je to flert Obamejanga sa Milanom? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

BIĆE ZANIMLJIVO

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! Kakav je to flert Obamejanga sa Milanom? (FOTO) (VIDEO)

Ipak, u celoj priči postoji i jedno "ali", koje se odnosi na podatak da je primarni cilj Milaneza da dovedu Nikolu Kalinića iz Fiorentine

Objavljeno:

Odbačen je kao netalentovanan u timu Milana, a sada bi isti klub mogao da ga vrati kao jednu od najvećih zvezda letnjeg prelaznog roka.

UEFA PRETI, VAZURA UPOZORAVA! Grobari vreme je da se smirite, evo šta može da se desi u slučaju novog incidenta! (FOTO) (VIDEO)

Gabonac Pjer-Emerik Obamejang je do pre pet godina bio deo Milanove fudbalske akademije, a sada se preko "Instagrama" ponudio rukovodstvu "roso-nera" da ga uzmu nazad na "San Siro"

Ubojiti špic je poput klupskog kolege Osmana Dembelea odglumio bolest, napustio jučerašnji trening, a zatim seo za kompjuter i ušao u konverzaciju s navijačima. Na pitanje jednog od njih kakve su šanse da se vrati u Milan, Obamejang je bio direktan:

- Zaista bih voleo da se vratim u Milan, ali oni spavaju. Šta ja tu da radim? -

foto: AP

Navijače je oduševilo što je Gabonac odgovarao na čistom italijanskom, a svi vodeći mediji su odmah celu priču iskonstruisali tako da ima samo jedan smer, a on vodi do "San Sira".

DELIJE, OVO STE ČEKALI GODINAMA! Premijera krajem septembra! (FOTO) (VIDEO)

Ipak, u celoj priči postoji i jedno "ali", koje se odnosi na podatak da je primarni cilj Milaneza da dovedu Nikolu Kalinića iz Fiorentine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.