SAM SEBI ZAGORČAVA ŽIVOT: Kolarov je novom izjavom i definitivno postao neprijatelj i izdajnik broj 1 za navijače Lacija!
Foto: Reuters

mnogi to ne bi uradili

SAM SEBI ZAGORČAVA ŽIVOT: Kolarov je novom izjavom i definitivno postao neprijatelj i izdajnik broj 1 za navijače Lacija!

Srpski reprezentativac je obećao da će uraditi nešto što mnogi ne bi smeli da kažu, a kamoli urade

Objavljeno:

Aleksandar Kolarov je baš rešio da zagorča samom sebi život.

Srpski reprezentativac je ovog leta počinio "neoprostiv greh" potpisavši ugovor sa Romom, iako je svojevremeno bio uzdanica najvećeg rivala Lacija.

foto: Reuters/Mike Segar

Zato su navijači "nebesko-plavih" odmah po njegovom potpisivanju ugovora sa njima omraženom "vučicom" istakli transparente u kojima ga vređaju i sigurno će biti na njihovoj meti.

A sada je on sam svojom izjavom još više potpalio vatru i pitanje je kako će čuveni "Irudučibili" reagovati, jer na njegovom mestu mnogi sigurno ne bi ovakvu stvar izgovorili, niti uradili, bez obzira što je on pre svega profesionalac.

foto: Reuters

- Moja prošlost je to što jeste. Ne mogu i ne želim da je zaboravim, ali kao što sam tamo, pa i u Mančester Sitiju davao svojih 100 odsto, tako ću raditii ovde. Ako pogodim u derbiju - slaviću - poručio je Kolarov iskreno na pitanje da li će slaviti ako postigne gol u rimskom derbiju.

BONUS VIDEO: Nikola Mišković za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva u košarci

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.