STOJKOVIĆ NA PUTU ZA HUMSKU: Ostali još detalji, i njegova izjava kao da najavljuje povratak!
Foto: Dado Đilas

sve je izgleda dogovoreno

STOJKOVIĆ NA PUTU ZA HUMSKU: Ostali još detalji, i njegova izjava kao da najavljuje povratak!

Crno-beli su pronašli rešenje za kritičnu poziciju u timu

Objavljeno:

U petak ujutru se šuškalo, a već u popodnevnim časovima pojavile su se nove informacije koje govore da se Vladimir Stojković vraća u Partizan!

Reprezentativni čuvar mreže doći će na jednogodišnju pozajmicu među crno-bele, kako saznaju "Novosti", i već će biti u postavi za prvi meč protiv Videotona.

foto: Dado Đilas

Preostalo je još samo da se srpski šampion i Notingem dogovore oko pojedinih detalja, a informacije kažu da ne bi trebalo da bude nikakvih prepreka i problema oko dogovora.

Da ima dima i ozbiljnih naznaka da se vraća u Humsku, možemo zaključiti i na osnovu izjave koju je iskusni golman dao "Blicu" u međuvremenu.

foto: AP

- U Notingem Forestu sam fiktivno dok ne potpišem za neki drugi klub, a gde ću nastaviti karijeru još nisam odlučio. Znaće se narednih dana, a što se tiče Partizana u stalnom smo kontaktu. To je moj klub i o odnosu prema crno-belima nema polemike. Da li je vreme da se vratim videćemo vrlo brzo. Odlučiću se za klub koji će biti najbolji za nastavak moje karijere, ali i gde ću se lepo osećati - rekao je on.

Partizan ima mogućnost da prijavi naknadno jednog igrača za mečeve protiv mađarskog tima u plej-ofu za Ligu Evrope, a po svemu sudeći to će biti Stojković.

BONUS VIDEO: Početak priprema košarkaša Partizana

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.