ZVEZDINA PETARDA U SURDULICI: Radnik poklanjao, crveno-beli koristili, Boaći ne staje da rešeta! (VIDEO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Superliga Srbije, 4. kolo

ZVEZDINA PETARDA U SURDULICI: Radnik poklanjao, crveno-beli koristili, Boaći ne staje da rešeta! (VIDEO)

Tekstualni prenos meča ste pratili u "lajv blogu" na Espreso.co.rs

Objavljeno: 22:25h

Najubedljivija pobeda Crvene zvezde ove sezone! U Surdulici je pao Radnik 5:0.

KOLIKO BOLI JOVIČIĆEVA POVREDA ZVEZDU I DELIJE? Pa, pogledajte majice fudbalera crveno-belih i transparent navijača! (FOTO)

Crveno-beli iz Beograda došli su lako do nova tri boda i pojačali svoju gol razliku na tabeli, a ovo je peti meč na kome nisu ni primili pogodak.

JESTE ILI NIJE? Ovo je najbolji ugao situacije kada je sviran penal za Zvezdu! (VIDEO)

Bila je Zvezda apsolutno bolji protivnik u ovom meču i zasluženo pobedila, iako joj ni to nije bilo previše potrebno posle potpunog raspada domaćeg tima u drugom poluvremenu nakon što su primili drugi gol.

foto: Printscreen/Arena Sport

Povela je ekipa sa Marakane pogotkom sa "bele tačke" oko koje će sigurno biti rasprave narednih dana, a potom imali nekoliko odličnih šansi koje nisu iskoristili Boaći, Pešić i Radonjić.

ZVEZDIN NOKAUT RADNIKU ZA 3 MINUTA: Surduličani su se toliko pogubili da su sami poklanjali golove crveno-belima! (VIDEO)

Surduličani su samo jednom zapretili kada je Keremek pogodio prečku i to samo minut nakon vodećeg gola protivnika.

Ljudi, ko je, bre, ovo u Zvezdinom dresu sa brojem 14?! Ibrahimović ili Ričmond Boaći? (VIDEO)

I onda na startu drugih 45 minuta totalni raspad sistema u timu Sime Krunića. Najpre je Donald lepo krunisao dobru saradnju sa Pešićem da bi već u sledećem napadu Pejčić posle nesporazuma savladao sopstvenog golmana i na kraju Srnić iskoristio potpunu konfuziju u odbrani domaćih te i on došao do gola.

foto: Printscreen/Youtube/AM Video7S

Tačku je stavio Boaći drugim pogotkom na meču i to fantastičnom reakcijom kada je između tri protivnička igrača u skoku iz prve šutnuo loptu nogom i prebacio preko istrčalog Čančarevića.

CRVENA ZVEDA - RADNIK 5:0

(Boaći 18, 77, Donald 51, Pejčić 53 a.g., Srnić 54)

Radnik: Čančarević, Tanasin, Gojković (od 71. Milovanović), Ivanović, Pavlović, Pejčić, Mićić (od 56. Purović), Kjereme (od 61. Stanković), Radović, Mirosavljević, Zlatanović.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Anđelković, Srnić (od 82. Adžić), Le Talek, Donald (od 75. Milijaš), Radonjić, Boaći, Pešić.

Tekstualni prenos meča ste pratili u "lajv blogu" na Espreso.co.rs.

90. minut - KRAJ!

77. minut - GOOOL! Tačku na i, stavlja Ričmond Boaći pogotkom koji će se vrteti na TV špicama.

54. minut - GOOOL! Potpuni raspad u Radniku koji Zvezda koristi! Srnić je sada strelac.

53. minut - GOOOL! Potpuno su se pogubili igrači Radnika. Nesporazum Pejčića i golmana Čančarevića i autogol kojim Zvezda stiže do ubedljive prednosti.

51. minut - GOOOL! Zvezda duplira prednost. Donald je odigrao dupli pas sa Pešićem i nije mu bilo teško da savlada Čančarevića.

35. minut - Nova velika šansa za Crvenu zvezdu! Boaći je umakao odbrani i onda nesebično dodao do Pešića čiji udarac brani Čančarević, a potom na nju naleže Radonjić i šalje je preko gola.

25. minut - Zamalo 2:0 da bude, Ivanović je izbacio loptu sa gol-linije Radnika posle šuta Pešića.

21. minut - Zamalo izjednačenje! Frensis Keremek je raspalio po lopti, Borjan je samo pogledom ispratio, ali je ona pogodila tačno mesto gde se spajaju prečka i stativa.

18. minut - GOOOL! Crvena zvezda stiže do prednosti sa "bele tačke". Ričmond Boaći je savladao Čančarevića. Prethodno je sudija pokazao na jedanaesterac posle pada Pešića u duelu sa golmanom Radnika u šesnaestercu.

13. minut - Crveno-beli su krenuli izuzetno agresivno i izveli nekoliko opasnih napada do sada, ali bez konkrentnog završnog pasa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.