SA ZVEZDOM MOGU SVE, BEZ NJE BIH BIO NIKO! Ovakve reči još nismo čuli iz usta nekog stranca u srpskom fudbalu! (VIDEO)
Foto: Fonet

NE DA JE VOLI, NEGO...

SA ZVEZDOM MOGU SVE, BEZ NJE BIH BIO NIKO! Ovakve reči još nismo čuli iz usta nekog stranca u srpskom fudbalu! (VIDEO)

- Kada igrate fudbal i zarađujete, to ne radite samo zbog sebe, mnogo je ljudima kojima možete da pomognete. Zato bi oni trebalo da dolaze da nas podrže, kako bismo im pružili sve što možemo - istakao je...

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći ocenio je da su ga crveno-beli doveli u "fudbalsku žižu interesovanja".

- Crvena zvezda me je dovela u fudbalsku žižu interesovanja. Imao sam priliku da igram devet godina u Italiji, Juventus me je kupio, ali nikada pre nisam igrao u Ligi Evrope. Crvena zvezda mi je dala priliku da to ostvarim. Zahvaljujući Zvezdi, moje ime sada znaju ljudi koji inače nikada ne bi znali za mene. Sa Zvezdom mogu sve, a bez nje bih još uvek igrao u Seriji B i zato sam mnogo zahvalan ovom klubu. Ljubav i zahvalnost ću zauvek osećati prema ovoj ekipi, čak i kada je jednog dana budem napustio - rekao je Boaći za klupski sajt.

Kada je Aranitović prešao u Partizan, možda ih nije toliko zabolelo, ali posle ovih reči, Delije će se zacrveneti kao paprike! (FOTO)

Boaći je prošle zime došao u Zvezdu, a ovog leta produžio je ugovor s beogradskim klubom.

foto: Beta
foto: Beta

On je ove sezone najefikasniji igrač Zvezde sa sedam golova.

Ovaj 24-godišnji napadač rekao je da su navijači pokretačka snaga Zvezde i pozvao ih da u većem broju podrže ekipu u nastavku sezone.

- Bez navijača ne bi bilo Crvene zvezde. Želim da ih pozovem da u što većem broju dolaze da nas podrže, jer nama to mnogo znači. Mi na terenu ne igramo za sebe, nego za njih. Kada igrate fudbal i zarađujete, to ne radite samo zbog sebe, mnogo je ljudima kojima možete da pomognete. Zato bi oni trebalo da dolaze da nas podrže, kako bismo im pružili sve što možemo - rekao je Boaći.

Prvi intervju najzvučnijeg pojačanja Zvezde od kada je potpisao: Bilo mi je čudno kada sam dobio sliku od Delija! (FOTO)

On je rekao da se trudi da nauči srpski i stihove Zvezdinih pesama, ali je dodao da mu je jezik jako težak za izgovor.

BONUS VIDEO: Marko Pecarski za Espreso posle osvajanja juniorskog Evropskog prvenstva

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.