BARSELONA PREBOLELA NEJMARA! Na Kamp Nou stiže francusko čudo za 110 miliona evra! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

ČUDO OD DETETA

BARSELONA PREBOLELA NEJMARA! Na Kamp Nou stiže francusko čudo za 110 miliona evra! (FOTO) (VIDEO)

Još uvek nije poznato da li će Barsa to isplatiti odjednom, ili zajedno sa određenim bonusima, a poznato je da je Dortmund već odbio ponudu od 110 miliona evra

Objavljeno: 18:48h

Barselona dovodi najveće pojačanje ovog leta!

Kako prenosi katalonski radio RAC 1 Barselona je sklopila dogovor sa Borusijom iz Dortmunda oko dovođenja Osmana Dembelea.

Zvezdan Terzić se u otvorenom pismu obratio navijačima! Njegove reči obradovaće svakog pravog navijača Crvene zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Visina transfera bi trebala da iznosi čak 150 miliona evra!

Još uvek nije poznato da li će Barsa to isplatiti odjednom, ili zajedno sa određenim bonusima, a poznato je da je Dortmund već odbio ponudu od 110 miliona evra.

foto: Print Screen Youtube

Navodno, Barselona i dalje pokušava da spusti cenu i da ponudi 120 miliona, ali Borusija je izričita i želi 150 i završetak pregovora se uskoro očekuje.

IPAK NIJE ITALIJA: Supertalentovani fudbaler Crvene zvezde promenio klub! (FOTO) (VIDEO)

Kakav će to profit "milionera" biti, koji su ga pre samo godinu dana doveli iz Rena za 15 miliona evra, a upravo je Barselona imala priliku da ga dovede, ali se na kraju okrenula Paku Alkaseru i platila ga duplo više nego Dortmund Francuza.

Dembele je na svom Instagram profilu uklonio opis da je igrač Borusije Dortmund, tako da i on sam verovatno svakog trenutka očekuje da postane Barselonin član.

(Espreso.co.rs/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.