Igrao finale Lige šampiona, u Španiji zaboravio da je kupio auto, žena mu je bomba, a sada potpisao za sedmoligaša! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

fudbalski fanatik

Igrao finale Lige šampiona, u Španiji zaboravio da je kupio auto, žena mu je bomba, a sada potpisao za sedmoligaša! (FOTO) (VIDEO)

Bivši igrač Liverpula, Arsenala, Stouka, i još mnogo engleskih klubova prešao je u redove sedmoligaša iz Engleske

Objavljeno:

Nekada reprezentativac Engleske, a sada u sedmoj ligi!

Džermejn Penant, bivši igrač Liverpula, Arsenala, Stouka i još mnogo engleskih klubova, potpisao je polu-profesionalni ugovor sa sedmoligašem Bilerikej Taunom.

GRACIJE SU STIGLE U BEOGRAD: Odbojkašice svečano dočekane posle bronze na Gran priju! (FOTO) (VIDEO)

Klub iz Eseksa, koji se takmiči u sedmoj ligi engleskog fudbala, nedavno je doveo i nekadašnjeg reprezentativca Republike Irske Kevina Folija. Njih dvojica će se pridružiti starim premijerligaškim asovima Polu Končeskom i Džejmiju O'Hari koji već nose dres ovog malog kluba.

Penant je 2007 godine nastupio u finalu Lige šampiona u dresu Liverpula, a iz vremena dok je nastupao u španskoj Saragosi nasmejao je čitav svet svojim potezom.

foto: Reuter

Džermejn je zaboravio da poseduje automobil koji vredi nekoliko desetina hiljada evra!

Tokom 5 meseci koliko je stajao na parkingu gradske železničke stanice u Saragosi, automobil je bio "zatrpan" kaznama za neplaćeno parkiranje, a ljudima iz kluba pažnju na ovaj automobil skrenula je gradska parking služba, kada je postalo očigledno da niko ne dolazi po automobil, i kada je otkriveno da je njegov vlasnik u Engleskoj. Da sve bude još bizarnije, kada su operativci Saragose kontaktirali Penanta, on im je rekao da se uopšte ne seća da poseduje taj automobil?

A post shared by ? ALICE (@xxalicegoodwinxx) on

Da se vratimo na Bilerikej.

Penant je dobio dvogodišnji ugovor, pa će sa njegovom zaradom troškovi zarada igrača u Bilerikeju prebaciti sumu od 30.000 funti nedeljno (33.000 evra).

JUČE REČENO, DANAS VEĆ ZAVRŠENO: Stigla zamena za Jovičića, potpisuje u četvrtak, plata 15.000 evra mesečno!

Vlasnik i menadžer Bilerikeja Glen Templin otkrio je nedavno da je potrošio preko dva miliona evra na ovaj klub otkako ga je preuzeo u decembru 2016., a plan je da se za minimum pet godina dokopaju Fudbalske lige, Lige 2.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.