Zvezdin trener napao novinara: Sram te bilo, budalo jedna! (FOTO)

Grof se tako ne ponaša

Zvezdin trener napao novinara: Sram te bilo, budalo jedna! (FOTO)

Trener Zvezde je bio nezadovoljan kako su novinari izveštavali posle katastrofe koju je njegov klub doživeo protiv Borca
Objavljeno: 14:33h

Trener Crvena zvezda Miodrag Božović vređao je novinare na zvaničnoj konferenciji pred utakmicu protiv Čukaričkog, a jednog od njih nazvao je budalom. Na Marakani pucaju petarde i pre Nove godine: Zašto je Zvezda doživela debakl? (MEME) Crnogorski stručnjak je ponovo negativno govorio o novinarima, nezadovoljan načinom na koji oni rade svoj posao i tekstovima posle poraza od Borca u Kupu. Božović je budalom nazvao novinara "Mozzart sporta", s kojim je i ranije imao sukob, kada je rekao da je "diktirao devojci koja radi u drugom listu šta da piše". Kad su ušli u polemiku, Božović je poručio novinaru i da "može da mu pljune pod prozor".

- Možete da govorite o meni kao treneru i o taktici i da kritikujete, ali mi uporno apostrofirate da se ne ponašam grofovski. Ne znam ko od vas poznaje nekog grofa pa zna kako grofovi treba da se ponašaju - rekao je Božović. On je dodao da igrači psihološki nisu pali posle poraza od Borca, već novinari. - Više sam radio da psihološki podignem novinare, jer su oni pali. Igrači nisu jer u fudbalu imate tri rezultata: pobedu, poraz i nerešeno. Shvatamo da nismo Barselona i da moramo ponekad da izgubimo. Okrenuo bih se na neprofesionalno i nekorektno izveštavanje pojedinih medija. Trener koji dobije crveni karton nema pravo da prisustvuje konferenciji za novinare. Nisam ''zapalio'' nigde, nego sam bio tu - kazao je Božović.
Trener Zvezde je rekao da posle crvenog kartona nije želeo da napusti teren jer je to bio jedini način da protestuje. Utakmica će se igrati u nedelju od 16.00 na Banovom brdu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.