ZVEZDAŠI GA SLAVE NA SAV GLAS: Milan Borjan kao da ima sto ruku! Svako ko je sumnjao u njega, on mu je odbranama zapušio usta! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/ AM Video7S

neverovatne intervencije

ZVEZDAŠI GA SLAVE NA SAV GLAS: Milan Borjan kao da ima sto ruku! Svako ko je sumnjao u njega, on mu je odbranama zapušio usta! (VIDEO)

Iskusni golman sa kanadskim pasošom pokazao da je s pravom doveden u Zvezdu

Objavljeno: 21:04h

Ogromno pojačanje među stativama je dobila Crvena zvezda u Milanu Borjanu.

SLOVENSKA BRAĆA: Ne mogu Delije da započnu skandiranje, a da im navijači Sparte ne priskoče u pomoć i dokažu svoje prijateljstvo! (VIDEO)

Kanadski golman srpskog porekla je dokazao u revanš meču protiv Sparte koliko će značiti timu crveno-belih i kakve golmanske kvalitete poseduje.

GAĐALI IH PETARDAMA I LIMENKAMA: Poznat je epilog tuče Delija sa policijom u Pragu! (FOTO) (VIDEO)

Iskusni čuvar mreže je u drugom poluvremenu, kada je popustila koncentracija njegovim saigračima iz odbrane, sačuvao, pa možemo reći čak i poraza svoj tim.

Česi su pritisli u jednom trenutku i imali nekoliko opasnih akcija, ali je Borjan akrobatskim intervencijama i refleksima poput mačke u čak četiri navrata sprečio čiste golove.

TUČA DELIJA I POLICIJE U PRAGU: Česi reagovali zbog baklji u korteu, navijači Zvezde u ogromnom broju stigli na stadion! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Česi pevaju svoju verziju pesme "Kosovo je Srbija"

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.