VELIKI IGRAČ, JOŠ VEĆI ŠMEKER: Nemanja Matić je već na debiju za Junajted pokazao kakav je GOSPODIN i zauvek kupio navijače! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

MA, BRAVO, BRE!!!

VELIKI IGRAČ, JOŠ VEĆI ŠMEKER: Nemanja Matić je već na debiju za Junajted pokazao kakav je GOSPODIN i zauvek kupio navijače! (VIDEO)

Tako se šalje dobra slika o Srbiji u svet!!!

Objavljeno:

U pobedi Murinjovog tima nad Sampdorijom (2:1), Nemanja Matić je odigrao prvi meč za Mančester junajted. Njegov debi obeležila je jedna zanimljiva situacija.

NAJBOLJA KOREOGRAFIJA IKADA! Nemci, pogledajte šta su spremili navijači Legije iz Varšave! (FOTO)

Na prijateljskom meču u Dablinu, Matić je na terenu bio od prvog minuta. Naš as je igrao 45 minuta, umesto njega je ušao Kerik, a za to vreme je pokazao kakav je gospodin. Ispucao je jednu loptu na tribine, a onda “širio ljubav” sa damom koju je lopta pogodila. Matić je uputio izvinjenje i izmamio osmehe, ali i aplauze svih navijača.

Junajted je poveo golom Mhitarijana u 10. minutu. Izjednačio je Prat u 63. minutu, a pobedu Murinjovom timu doneo je Mata u 81. minutu.

Ako hoće da Partizan bude povlašćen u plejofu, Grobari stvarno moraju da navijaju za Zvezdu, ali i za još pet klubova! (VIDEO)

U redovima tima iz Đenove nastupio je Filip Đuričić. On je u 75. minutu zamenio Bareta.

BONUS VIDEO: Branko Lazić za Espreso direktno sa Kopaonika

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.