ĐENOVA VOLI SRBE: Drugari iz Partizana ponovo zajedno! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

srpska kolonija se širi

ĐENOVA VOLI SRBE: Drugari iz Partizana ponovo zajedno! (FOTO) (VIDEO)

Mladi reprezentativac Srbije deo potencijalne trampe između Torina i Đenove

Objavljeno: 16:54h

Torino želi da se obzbedi za svaki slučaj ukoliko Milan sa džakovima para dođe po najboljeg strelca Andreu Belotija. U tom slučaju spremna je zamena u liku Đovanija Simeonea, sina trenera Atletiko Madrida, čuvenog Dijega Simeonea.

Istina, može lako da se desi da obojica zaigraju u tandemu, posebno ako Beloti ostane u Torinu, a ono što je danas najzanimljivija informacija za nas je da je i jedan Srbin deo potencijalnog transfera Simeonea na Olimpijski stadion.

foto: Saša Pavlić Koky

Nije u pitanju Siniša Mihajlović, već mladi vezista Torina Saša Lukić koji bi mogao da se preseli u suprotnom smeru i poveća koloniju Srba u Đenovi koju čine Darko Lazović i Nikola Ninković.

Lokalni list Sekolo XIX, blizak klubu sa Marasija i poslovično dobro obavešten, objavio je danas da je Torino poslao zvaničnu ponudu za Đovanija Simeonea koja glasi - 13.000.000 evra plus Saša Lukić.

To je druga zvanična ponuda za Argentinca ovoga leta, nakon što je tokom prošle nedelje Fiorentina ponudila 4.000.000 evra za pozajmicu uz mogućnost otkupa za 16.000.000 sledeće godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.