Srnić zna šta Zvezda mora da uradi da bi prošla Spartu: Plavša je znao da ga nećemo maziti! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

OČEKUJE POBEDU

Srnić zna šta Zvezda mora da uradi da bi prošla Spartu: Plavša je znao da ga nećemo maziti! (FOTO) (VIDEO)

Mi ne smemo da se branimo već da ih pritisnemo kao u Beogradu

Objavljeno:

Crvena zvezda je odigrala odličnu utakmicu protiv Sparte, ali da bi "preživela" preostalih 90 minuta u Pragu moraće da odigra na istom, ako ne i na višem nivou od toga.

DELIJE PLANIRAJU NEŠTO NEVIĐENO U PRAGU! Neće biti mesta za sve! (FOTO) (VIDEO)

Toga je svestan i Slavoljub Srnić, krilni napadač, koji je zbog kartona meč gledao sa tribina i sigurno stekao drugačiji utisak nego da je sam bio akter.

- S visine se bolje vide neke stvari, s druge strane, na terenu osetite rivala u potpunosti. Uglavnom, odigrali smo perfektno prvi meč, u svakom smislu i ukoliko ga ponovimo u Češkoj, uveren sam da ćemo proći u plej-of - smatra Srnić.

foto: Saša Pavlić Koky

Igrači su i na Banjici glavama bili u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ne krije Srnić.

- Ne možeš da ne razmišljaš o Sparti, a opet, bilo je najvažnije da po onoj sparini osvojimo tri boda. Česima ne ide najbolje na startu sezone, voleo bih da im krene tek od naredne nedelje, ali sigurno će učiniti sve da nas eliminišu. Rezultat 2:0 je nezgodan, ko da prvi gol, bliži je prolasku. Mi ne smemo da se branimo, već da ih kao u Beogradu stisnemo presingom i pokušamo da matiramo što pre. Mislim da nas jedan gol vodi dalje -

Srnić zna da navijači od njega očekuju da postigne gol u Pragu, jer je u dobroj formi, a računaju i na njegovu brzinu u prilično sporoj odbrani Sparte.

- Ne znam da li ću igrati, možda će se trener Milojević odlučiti da ne menja tim koji je dobio duel u Beogradu. Voleo bih da sam na terenu, a najviše da nas vidim na žrebu u petak za plej-of Lige Evrope - kaže Srnić, koji ne razmišlja o odlasku sa “Marakane” jer zasad postoje samo priče, ne i jasna ponuda.

foto: Filip Plavčić

Slavoljub je veliki prijatelj sa Srđanom Plavšićem, koji povratak na “Marakanu” ne pamti po dobrom:

- Znao je da ga nećemo maziti. Suštinski, nismo mu dali prostora da se rastrči i razmahne i na isti način bi trebalo da ga sprečimo i u Pragu da nam pravi problema. S druge strane, mnogo mi je drago što se Plavša ustalio u ekipi. - za kraj će Srnić.

Meč u Pragu između Sparte i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 19 časova.

GOREĆE PIREJ! Gejt 7 sprema pakao Grobarima! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.