Ovaj vikend se igra samo jedan veliki derbi, ali gostovanje Hajduka u Zagrebu se ne propušta! (FOTO) (VIDEO)

listu u ruke, pa da vidimo...

Ovaj vikend se igra samo jedan veliki derbi, ali gostovanje Hajduka u Zagrebu se ne propušta! (FOTO) (VIDEO)

Fudbalski vikend pred nam ne donosi mnogo "velikih utakmica", ali uzbuđenja svakako ne može izostati
Objavljeno:

Kraj radne nedelje označava početak vikenda, a za mušku populaciju to najčešće znači da će naredna dva dana provesti uz daljinski upravljač i televizor. Oni koji vole avanturu, odigraće i po koji tiket, ali gledanje fudbala se podrazumeva. Vikend koji je pred nama ne donosi mnogo "velikih utakmica", ali uzbuđenja svakako ne može izostati Već u petak uveče nas očekuje najzanimljivija utakmica 15. kola Serija A između Lacija i Juventusa u Rimu. Obe ekipe trenutno su plasirane daleko slabije u odnosu na kvalitet koji poseduju, pa nema sumnje da bi tri boda iz ovog meča mogle da preokrenu sezonu.

Reuters
U nemačkoj Bundesligi ove nedelje ćemo imati prilike da gledamo dve veoma zanimljive utakmice, a obe su na programu u subotu. Najpre će od 15.30 snage odmeriti Borusija Mehengladbah i Bajern iz Minhena, dok će tri sata kasnije početi utakmica između Volfsbruga i Borusije Dortmund. Goleade su zagarantovane.
AP
I špansko prvenstvo donosi nam jednu uzbudljivu utakmicu, a ona se igra na Mestalji u subotu uveče gde će Valensija dočekati Barselonu. "Slepi miševi" su često umeli da zagorčaju život Kataloncima, a debi Gerija Nevila na klupi Valensije, idealna je prilika za to.
AP
Premijer liga nam svaki vikend donosi mnogo uzbuđenja, ali ovoga puta na programu nije nijedan derbi. Mi vam preporučujemo da obavezno u subotu popodne pogledate utakmicu između Mančester Junajteda i Vest Hema odnosno u nedelju predveče duel između Njukasla i Liverpula.
Reuters
Ipak, ljubiteljima fudbala iz regiona najzanimljivija utakmica ovog vikenda biće novi derbi između Dinamo Zagreba i Hajduka iz Splita, koji se igra u subotu popodne. Biće ovo nova prilika da "bili" pobede najvećeg rivala posle 11 utakmica i na taj način dodatno udalje "modre" od prvog mesta.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.