Ne znate koliko sam lud! Nijedan Zvezdin golman do sada nije izjavio i obećao ono što je Borjan! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

hrabro obećanje

Ne znate koliko sam lud! Nijedan Zvezdin golman do sada nije izjavio i obećao ono što je Borjan! (FOTO) (VIDEO)

Delije će biti oduševljene

Objavljeno: 13:16h

Debitovao je Milan Borjan za Crvenu zvezdu i to na najbolji mogući način.

Pobeda protiv Sparte, pobeda bez primljenog gola i igra koja je vratila navijače Zvezde u neke davne lepe dane kada su evropski velikani padali na Marakani.

Milan Borjan je iz aviona stao na gol liniju jer je učestvovao na Gold kupu sa reprezentacijom Kanade.

- Vremenska razlika mi je pravila najviše problema. Zbog toga sam možda nekih 75 posto bio svoj. Bili je nekih grešaka, ali pred sobom sam imao fantastičnu odbranu. Mislim da smo se brzo skapirali. Treba mi još malo vremena da steknem samopouzdanje do kraja, da upoznam ekipu, ali važno je da je sve počelo kako treba - rekao je Borjan za Alo.

Iako je pre dve godine dao izjavu kako bi voleo da krene putem svog idola Ivice Kralja i pojača Partizan, Borjan ističe da je Crvena zvezda u njegovom srcu.

- Znate da su me mnogi povezivali sa Partizanom, da su za ovo kratko vreme pričali svašta za mene, ali tek ćete videti da sam spreman da poginem za ovaj grb koji nosim. Hvala Delijama mnogo mi je značia njihova podrška, osetio sam je još po izlasku na teren. Evo, sad se naježim kad se setim prvog kontakta sa loptom, onog pozdrava sa tribina kada sam prolazio kroz tunel na poluvremenu. Nezaboravni trenuci, nezaboravan dan, zadovoljan sam debijem, velikom pobedom - pun emocija pričao je prvi golman reprezentacije Kanade.

ALBANCI NE DAJU MORINU SRBIJI: Protesti zbog hapšenja i izručenja čoveka koji je pustio dron u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

Golman "mora biti lud", to je mišljenje mnogih zaljubljenika u fudbal, a da li Borjan ima to "ludilo"?

foto: Filip Plavčić

- Jeste tako. Moji najbliži znaju koliko sam lud i znaju da u glavi ume da mi kvrcne. Valjda u startu ispunjavam uslove za golmana, a-ha-ha. Svaki golman bi trebalo da ima tu neku ludačku energiju u sebi. Mislim da je posedujem, a naročito za Crvenu zvezdu, na kojoj je uvek pritisak da mora da pobedi. Uživam u tom pritisku, tada sam uvek bolje koncentrisan - rekao je prvi golman Crvene zvezde i nastavio:

Bundesligaš želi Boaćija! Istog trenutka je čuo odgovor od napadača Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

- Ako dođe neki jedanaesterac u 95. minutu, ako dobijem priliku da šutiram, tu sam, već sam davao golove iz penala, ali pre nekih pet, šest godina - za kraj je otkrio Milan Borjan.

BONUS VIDEO: Česi pevaju svoju verziju pesme "Kosovo je Srbija"

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.