Jaka poruka Đukića! Idemo u Pirej da pokažemo Partizan! Partizan nikada ne sme da se preda! (FOTO)
Foto: Fonet

nema predaje

Jaka poruka Đukića! Idemo u Pirej da pokažemo Partizan! Partizan nikada ne sme da se preda! (FOTO)

- Greške koje smo imali ne smeju da se dešavaju na ovakvoj utakmici. Evropski timovi ne praštaju

Objavljeno:

Teško je bilo Miroslavu Đukiću posle utakmice. Međutim, trener Partizana je bio realan, poručivši da se greške, koja je njegova erkipa napravila, ne praštaju u Evropi.

Legendarni libero nije podigao belu zastavu, ali...

- Iznad svega mi je žao zbog navijača i ekipe, videli smo dobar i agresivan Partizan, koji je dominirao. Evropa ne prašta, napravili smo tri greške i protivnik je sve tri iskoristio. Žao mi je sto za nas nije bilo nagrade.Ići ćemo u Pirej da prikažemo Partizan u najboljem svetlu, Partizan ne sme nikad da se preda. Znamo da će biti teško tamo pobediti 3:0, ali ćemo pokušati - rekao je Đukić.

Apostrofirao je i dobre stvari, kao povratak u utakmicu.

- Greške koje smo imali ne smeju da se dešavaju na ovakvoj utakmici. Evropski timovi ne praštaju. Kad primite takav gol u petom minutu, a ekipa uspe da se vrati, to je snaga. Ne mislim da je ekipa imala strah jer je išla po protivnika. Vodili smo meč, pritiskali i napadali protivnika. Ako mislimo da se takmičimo u Evropi - ne možete da dozvolite da protivnik živi od vaših grešaka. Ako vas pobedi ako je on napravio nešto, onda skinete kapu i čestitate.

Očekivali su Grobari da vide Sumu, međutim 1,65 miliona evra plaćeni vezista nije dobio šansu.

foto: Filip Plavčić

- Suma je naš igrač, uskoro očekujemo da on počne da nam daje velike stvari. Nisam od onih koji raspiruje mržnju i pogrešne stavove. Nema svrhe i smisla, sve te bitke koje se vode van terena. Utakmica je ušla u ritam gde smo da Suma ne bi mogao da nam pomogne. Agresivan ritam, duge lopte.. - pojasnio je Suma.

Apostrfirao je i igru mladog Ćirkovića.

- On je odigrao dobru utakmicu, ali ne samo on, već cela ekipa. Potrošili su se puno, odigrali su vrhunski i hrabro. Ušli smo dobro imali šanse. Izgubili smo 3:1, pa ne možemo da pričamo o lepim stvarima, a bilo ih je.

Đukić je bio tvorac jednog čuda. Kao selektor mlade reprezentacije izgubio je u Novom Sadu od Švedske (0:3). Međutim, u revanšu je bilo 5:0 za Orliće.

Naravno da je nisam zaboravio, idemo tamo da pokažemo da smo Partizan i da probamo da uradimo sve da prođemo dalje. Kao i tad, necemo ići da jurimo, već da prvo dokažemo sebi da možemo da pobedimo Olimpijakos, pa da vidimo šta dalje možemo da uradimo - dodao je Đukić.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.