TO JE ODNOS PUN EMOCIJA: Ivica Iliev progovorio o navodnoj tuči sa Leonardom!
Foto: Saša Pavlić Koky

Malo i o sumi

TO JE ODNOS PUN EMOCIJA: Ivica Iliev progovorio o navodnoj tuči sa Leonardom!

Brazilac bi trebalo da se nađe u timu protiv Olimpijakosa

Objavljeno: 10:03h

Leonardo da Silva Souza je mnogo namučio navijače i upravu Partizana tokom prethodna dva meseca, a i dalje ih muči.

Glavno pitanje koje Grobari postavljaju jeste da li će Brazilac igrati u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa, nakon što je u prethodnih nekoliko dana izbilo niz problema sa njim.

U medijima se čak pojavila i informacija da je došlo i do fizičkog sukoba između njega i Ivice Ilieva. Sportski direktor crno-belih gostujući na "N1" nije ni potvrdio, ali ni demantovao te informacije.

foto: Filip Plavčić

- To je odnos sa mnogo emocija, ja sam ga doveo u klub, pružio maksimalnu podršku i bio uvek tu za njega. Sada je trenutak gde moramo da stavimo naše lične interese iza interesa Partizana, tu nekad ima malo povišenog tona, ali je sve u granicama normale. Ne dovodi se u pitanje njegovo igranje protiv Olimpijakosa, a što se tiče ostanka nikad sa sigurnošću, pogotovo u fudbalu, ne možemo da pričamo ne samo o njegovom nego o ostanku i drugih igrača jer tržište to diriguje - rekao je Iliev.

S posebnom pažnjom se gleda i ka najnovijem i najskupljem pojačanju Sejdubi Sumi, od koga navijači očekuju mnogo toga.

foto: Filip Plavčić

- Suma je naše najskuplje pojačanje i sigurno kada se tako nešto desi oni su pod psebnim svetlom reflektora. Svi smo pod tenzijom, ali kao i pred dolazak svih prethodnih pojačanja uvek sam naglašavao da je potrebno vreme da se uigra sa ekipom, da uđe u odgovarajuću formu. Ako se vratimo godinu dana u nalaz u sličnoj situaciji je bio Leonardo, a znamo kako je odigrao celu sezonu. Najvažnije je da smo zadržali kostur ekipe iz prethodne sezone, ovo je samo nadogradnja za narednu sezonu, ova ekipa je uigrana i nema potrebe menjati ništa u ovakvoj utakmici

Utakmica između Partizana i Olimpijakosa se igra od 20.45 u Humskoj.

BONUS VIDEO: STJEPANOVIĆ STAO U FINALU NA SP: Dobro je s obzirom na uslove

(Espreso.co.rs / Izvor: N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.