Fudbaleri Zvezde su spremili sjajno iznenađenje za svoje navijače! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

zvezdaši, navalite!

Fudbaleri Zvezde su spremili sjajno iznenađenje za svoje navijače! (FOTO)

Svi prošlogodišnji vlasnici godišnjih karata mogu da ostvare popust od 500 rsd na punu cenu sezonske karte

Objavljeno:

Prodaja sezonskih karata Crvene zvezde uveliko traje, a sve navijače koji u sredu dođu u servis za članstvo čeka i jedno iznenađenje. Ukoliko još uvek niste nabavili svoju sezonsku kartu, pravi je trenutak da u utorak, 25. jula, dođete u servis za članstvo. Osim što se duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Sparte iz Praga bliži, sutra od 14 časova gosti servisa za članstvo, a ujedno i vaši domaćini biće fudbaleri Crvene zvezde.

Naime, Vujadin Savić, Filip Stojković i Luka Adžić sutra od 14 časova prodavaće navijačima sezonske ulaznice. Ukoliko osim sezonske karte želite i autogram ili fotografiju sa nekim od naših fudbalera, dođite i iskoristite ovu jedinstvenu priliku!

Cene sezonskih karata za sezonu 2017/18 su sledeće:

Sever — 3,500 rsd; Istok — 5,500 rsd; Zapad — 6,500 rsd;

VIP — 60,000 rsd;

foto: Printscreen/Arenasport 1

Porodične sezonske karte za istočnu i zapadnu tribinu koštaju 500 rsd više ukoliko su +1, 1000 rsd ukoliko su +2 i 1500 rsd ukoliko su +3.

Svi prošlogodišnji vlasnici godišnjih karata mogu da ostvare popust od 500 rsd na punu cenu sezonske karte. Takođe, svi navijači koji donesu vaučere koje su dobijali na poslednje tri prvenstvene utakmice prethodne sezone, ostvaruju dodatnih 10, 20 ili 30% popusta na punu cenu. Ovi vaučeri ne važe jedino za porodične sezonske karte.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.