Lazović zamalo zbog Mihajlovića da završi u jednom od najjačih italijanskih klubova, ali je Đenova rekla: "Ne može"! (VIDEO)
Foto: Profimedia

vezuv ne miruje

Lazović zamalo zbog Mihajlovića da završi u jednom od najjačih italijanskih klubova, ali je Đenova rekla: "Ne može"! (VIDEO)

Napoli je ponudio trampu Đenovi, Đakerini za Lazovića

Objavljeno: 19:01h

Stidljivo je u leto 2015. godine, dotadašnji kapiten Crvene zvezde, Darko Lazović stigao u tim Đenove. Bez neke velike minutaže u prvoj sezoni na Apeninskom poluostrvu, srpski krilni fudbaler je mirno i strpljivo čekao šansu.

Poslovica "ko čeka - dočeka" je pravi primer njegovog boravka u Đenovi. U nedavno zavšenoj sezoni Serije A, Lazović je pokazao sve što se od njega očekuje i svojim sjajnim partijama, kao i nekim važnim golovima i asistencijama.

GROBARI, MOGU DA ODAHNU: Suma potpisao ugovor!

Nagrada za njegov trud stigla je u okviru mnogobrojnih ponuda italijanskih klubova koji su uporni da ga dovedu u svoje redove.

Nekako najviše se pominjao Lacio, koji je srpsku koloniju u Rimu hteo da upotpuni transferom dvadesetsedmogodišnjim Čačaninom, ali u trku se uključio i italijanski velikan Napoli.

Kako je igrač Osasune Berenger "ispalio" Napoli prešavši u tim Torina na čijoj klupi je naš Siniša Mihajlović, prvi pik Napolitanaca je preko noći postao Darko Lazović.

ODBROJAVANJE DO DETONACIJE JE POČELO: Nejmar rekao "DA", ako PSŽ uradi ono što planira, Barsa se ništa ne pita!

Napoli je ponudio trampu Đenovi, Đakerini za Lazovića.

Đakerini je prošlog leta došao u Napulj ali se nije snašao i nalazi se na transfer listi. Đenova se pominjala kao jedan od zainteresovanih klubova za italijanskog reprezentativca, pa je Napoli rešio da ubije dve muve jednim udarcem: Da se reši Đakerinija i dobije Lazovića.

foto: Fonet

Međutim, Đenova za sada odbija tu opciju.

- Lazović je Đenovin igrač, neće biti prodat i ostaje sa nama. Đakerini je sjajan igrač, mnogi klubovi bi ga poželeli, ne samo mi - rekao je Đenovin sportski direktor Mario Donateli.

Ti nisi Toti i nikada nećeš biti Toti! Nestašni Kasano još jednom potvrdio ove reči srpskog komentatora! (VIDEO)

Dakle, za sada je Lazović nedodirljiv za Napolitance. Međutim, do kraja prelaznog roka je još skoro mesec i po dana, a znamo da se u Italiji mnoge stvari na fudbalskoj pijaci rešavaju u minut do 12.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.