Đukić je svestan šta njegov Partizan mora da pokaže na terenu da bi poslao poruku da je ozbiljna ekipa!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

najvažniji je stav

Đukić je svestan šta njegov Partizan mora da pokaže na terenu da bi poslao poruku da je ozbiljna ekipa!

Trener crno-belih očekuje da se Budućnost otvori u revanšu

Objavljeno:

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da njegovi fudbaleri neće da se ponašaju kao da je rešen dvomeč protiv Budućnosti jer bi to moglo da bude pogubno.

- Presudiće stav. Moramo da imamo pozitivan stav i da igramo kao da je 0:0 i da treba da pobedimo. Ne možemo da branimo ikakav rezultat i da mislimo da je nešto rešeno jer bi to bilo pogubno po nas. Idemo na pobedu, da pokažemo da smo ozbiljna ekipa - rekao je Đukić na konferenciji za novinare u Podgorici.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Beogradski klub je prvu utakmicu pobedio sa 2:0, a ako prođe, u sledećoj rundi će se sastati sa grčkim Olimpijakosom. Đukić je kazao da očekuje drugačiju utakmicu nego u Beogradu.

- Budućnost će morati da se otvori, malo više nego u Beogradu. Ta ekipa je u prvoj utakmici čekala našu grešku. Ovde će biti više prostora. Nećemo se braniti, moramo da vodimo igru, da protivnik od prvog minuta shvati da će mu biti teško - kazao je Đukić.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Upitan za kvalitete ekipe Budućnosti i koji igrač može da Partizanu napravi najveći problem, trener crno-belih je istakao da je timska igra najveći kvalitet crnogorskog kluba.

Đukić je naveo da još ne zna ko će početi utakmicu, ali da ekipa ima sedam dana više rada i više samopouzdanja u odnosu na prethodni duel u Beogradu.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović rekao je da njegovu ekipu čeka teška utakmica.

- Budućnost će probati da nas napadne, igraće ofanzivno, ali smo se spremili i ne želimo da protivniku dozvolimo bilo kakav poklon. Želimo da pokažemo da zaslužujemo da se plasiramo u naredno kolo - rekao je Kosović novinarima u Podgorici.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Kosović, koji je reprezentativac Crne Gore, izrazio je žaljenje što na stadionu u Podgorici neće biti organizovanog navijanja za Partizan.

Utakmica u Podgorici počeće u utorak u 20.45.

BONUS VIDEO: Koreografija Grobara na početku meča protiv Budućnosti

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.