SA OVOM LOVOM BI SE DUG PREPOLOVIO! Stigla milionska ponuda za supertalentovanog klinca iz Zvezde! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

MORA TAKO...

SA OVOM LOVOM BI SE DUG PREPOLOVIO! Stigla milionska ponuda za supertalentovanog klinca iz Zvezde! (VIDEO)

Posle braće Ilić, čini se da će još jedan mladi fudbaler pre vremena da napustio matični klub, ali to bi ekipi moglo umnogome da pomogne

Objavljeno:

To je sudbina srpskog fudbala u današnje vreme. Moraju da se prodaju igrači, kako bi dugovi bili smanjivani. Mladi igrači. Talentovani.

Kako pišu Večernje Novosti, koje su prve najavile prelazak braće Ilić u Mančester Siti, crveno-beli su dobili ponudu za Uroša Račića i to vrednu 1.500.000.

ZABORAVITE SVE ŠTO STE ČITALI! Zvezda dovodi golmana od koga Grobari imaju noćne more! (VIDEO)

Ne zna se od kog kluba je došla, ali zna se da ukoliko do ovog posla dođe, iako se navijačima verovatno to ne bi svidelo sa fudbalske strane (sa ekonomske bi moralo), zvanični dug FK Crvene zvezde bi se smanjio skoro duplo.

Naime, posle transfera Luke i Ivana Ilića koji je vredeo 5.500.000, Zvezdanu Terziću i ostatku ekipe za otpisivanje duga od 13.000.000 evra fali još svega 1.300.000.

To znači da, ukoliko mladi Račić ode, ostaće i 200.000 preko, koje mogu da budu iskorišćene za dovođenje Milana Rodića, za koga se spekuliše da je potrebno odvojiti 250.000.

Od zvižduka i nevernih Toma, preko velikih utakmica i pobeda, do kulta i crveno-bele večnosti! Ime Dejana Radonjića zauvek u srcima zvezdaša! (FOTO) (GIF)

Sve se uklapa, bar ovako na papiru. Videćemo šta praksa ima da nam ponudi.

BONUS VIDEO: Atmosfera na jednom novobeogradskom turniru u malom fudbalu

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.