VREME JE ZA NJEGOVU OSVETU: Olimpijakos ga se odrekao, a on sad rilja teren u crno-belom dresu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: partizan.rs

poznaje grke

VREME JE ZA NJEGOVU OSVETU: Olimpijakos ga se odrekao, a on sad rilja teren u crno-belom dresu! (FOTO) (VIDEO)

Mladi Crnogorac se vraća u Pirej

Objavljeno:

Crnogorski reprezentativac Marko Janković izneo je svoje mišljenje o žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona koji je u Humsku poslao grčkog šampiona Olimpijakos.

- Olimpijakos je definitivno najjača ekipa iz ove grupe, iako bi svaka utakmica bila teška jer jednostavno, nema lakih protivnika. Olimpijakos je za veliko poštovanje, ali ako hoćemo da uđemo u Ligu šampiona, moramo da se takmičimo sa najboljima. Recept je borbena i timska igra, sa puno samopouzdanja - rekao je kreativni vezista crno-belih.

Jankoviću će ovo biti prilika da se vrati u Pirej, jer je sa mladim timom Olimpijakosa pre tri godine igrao Ligu šampiona za mlade.

- Ekipa je dosta drugačija u odnosu na onu sa kojom sam ja trenirao i po meni dosta slabija, ali u svakom slučaju to je ekipa kojoj bi bio veliki neuspeh da ne uđe u Ligu šampiona - zaključio je Janković.

foto: Fonet

Takođe, istakao je da u timu Olimpijakosa ima velikog prijatelja, Sašu Zdjelara, inače bivšeg mladog reprezentativca Srbije.

Da bi obezbedio dvomeč sa Olimpijakosom, Partizan mora da odbrani dva gola razlike u revanšu protiv Budućnosti koji je na programu u utorak 18. jula od 20:45 na stadionu Pod Goricom.

BONUS VIDEO: Leonardo potpuno emotivno otvorio dušu posle Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.