OGLASIO SE VUČELIĆ! Poznata je Leonardova sudbina u Partizanu! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

TO JE TO

OGLASIO SE VUČELIĆ! Poznata je Leonardova sudbina u Partizanu! (FOTO)

- Sa druge strane stiče se utisak da su počeli da ga stavljaju na marginu zbog njegovog ponašanja i konstantnog nezadovoljstva. Deluje mi kao da ga ekipa odbacuje

Objavljeno:

Budućnost je savladana, budućnost Partizana u kvalifikacijama Lige šampiona je prilično izvesna uoči revanša u Podgorici, ali budućnost tima kojim raspolaže Miroslav Đukić je poprilično zamagljena.

Pobeda od dva boda razlike bez primljenog gola ostala je u senci emotivne ispovesti Leonarda i najave preko “Instagrama” da je ova utakmica bila njegova poslednja u crno-belom dresu.

Varvari su imali više nego jak razlog što nisu pevali "Kosovo je Srbija"! Svi koji su im zviždali će da se smore do bola! (FOTO)

Koliko Brazilac znači ovom timu šampiona Srbije moglo se jasno videti po prikazanom u prvom poluvremenu, kada nije bio na terenu, i u nastavku, kada je uspeo da rastera sive oblake nad fudbalskim zdanjem crno-belih. Sve to očigledno nije bilo dovoljno da se neke stvari gurnu pod tepih, pa je i dalje nejasno da li će, i u kojoj meri, njegove bubice i trzavice sa čelnicima kluba uticati na ekipu.

- Fudbalski klub Partizan ne duguje nijedan cent, čak ni dinar, i sa te strane ne postoji nikakav razlog za nezadovoljstvo. Leonardo je veliki igrač i mi imamo razumevanje za njegovu mušičavost, ali neke stvari moraju da imaju granicu - objašnjava predsednik Partizana Milorad Vučelić.

Posle razgovora s novinarima u kojem je rekao da želi da igra u Ligi šampiona, Leonardo je desetak minuta kasnije iz autobusa napisao na “Instagramu” da je njegova era u Humskoj završena. Postavlja se logično pitanje kako će klub reagovati na takvu najavu.

- Rekao sam već ranije i ponoviću sada - odlazaka iz kluba do kraja evropskih kvalifikacija neće biti. I za Leonarda važi isto što i za ostale igrače. U klub se dolazi sa ugovorom i iz njega se regularno izlazi uz dogovor, tako da te priče nemaju veze sa istinom. On ostaje igrač Partizana.

ENIGMA ZVANA LEONARDO: Incidenata skoro koliko i golova! Kada je sve počelo? Ko je kriv? I šta sada uraditi? (FOTO) (VIDEO)

Brazilac je postignuti gol proslavio pokazivanjem majice navijačima s natpisom “Ovde sam samo zbog vas”, uz gestikulacije ka svečanoj loži.

- Možda on ima svoje probleme, ne ulazim u to, kao ni u činjenicu da pljuje upravu. Verujte mi da sam na to potpuno ravnodušan. Spreman sam da mu pomognem, i želim to, jer je jasno da nismo ista ekipa sa Leonardom na terenu i bez njega.

foto: Marin Lopičić

Kontroverzni fudbaler crno-belih se u svom obraćanju posle utakmice požalio i na pretnje koje je putem društvenih mreža poslednjih dana dobijao od navijača Partizana.

- Ako te pretnje stvarno postoje, normalno bi bilo da ih prijavi. Eto, ukoliko on to ne želi da učini, ja ću. Svi smo u klubu voljni da mu pomognemo, jer znamo da se radi o igraču visoke klase, koji pravi razliku na terenu. Poštujemo ga i volimo, ali i on bi trebalo da bude svestan da je deo kolektiva i da bi morao da uskladi ponašanje sa učinkom na terenu - zaključio je Vučelić.

Ponuda koja se ne odbija: Fenerbahče želi košarkaša Partizana! (FOTO)

Iz kluba su dan pre utakmice sa “đetićima” najavili da su rešeni svi nesporazumi sa Leonardom, a u utorak uveče je stigao demanti iz usta ubedljivo najboljeg fudbalera Partizana. Prodati ga ili trpeti njegove bubice dokle god traju? Na to pitanje, izgleda, trenutno u taboru šampiona Srbije niko nema adekvatan odgovor.

Prema rečima prvog čoveka kluba, problem leži i u činjenici da ostatak ekipe sve teže toleriše hirove Brazilca.

- Jasno je njima da svi mnogo manje vrede na tržištu kada nemaju Leonarda pored sebe kao pokretačku snagu, ali sa druge strane stiče se utisak da su počeli da ga stavljaju na marginu zbog njegovog ponašanja i konstantnog nezadovoljstva. Deluje mi kao da ga ekipa odbacuje - istakao je Vučelić.

Dodatni problem za crno-bele predstavlja i konstantno zategnut odnos na relaciji Đurđević - Leonardo.

- Đurđević je dragocen igrač za našu ekipu i svakako bi ga trebalo opomenuti u nekim situacijama, da se zamisli. Uz to je očigledno da kriterijum suđenja nije isti u evropskim utakmicama i kod nas, pa bi i o tome trebalo da povede računa.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.