Miroslav Đukić posle pobede u Humskoj pričao o Leonardu! (FOTO)
Foto: Profimedia

dotakao se svega

Miroslav Đukić posle pobede u Humskoj pričao o Leonardu! (FOTO)

- Leonardo je vanserijski igrač, svesni smo da je sa nama, svaki dan je sve bolje pripremljen.

Objavljeno:

Miroslav Đukić je bio veoma zadovoljan nakon utakmice protiv Budućnosti, evo i njegovih utisaka sa konferencije za novinare.

Uroš Đurđević posle trijumfa nad Budućnosti pričao o sukobu sa Leonardom i zvižducima sa tribina! (VIDEO)

Ekipa Partizana je uspela da dobrom igrom u drugom poluvremenu savlada ekipu Budućnosti rezultatom 2:0, a na konferenciji za novinare Miroslav Đukić je izgledao veoma zadovoljan.

- Kao što smo pretpostavljali, bila je teška utakmica, Budućnost je jedna organizovana ekipa, tvrda, nekomotna, imaju brzu kontru. Dominirali smo, ali smo imali problema u prvom delu igre, falio je pas, ideja. U drugom poluvremenu smo ulaskom Lea poboljšali igru, dao je živosti, ekipa je bila bolja i posle penala utakmica se otvorila, kao i protivnik, mi smo uspeli da stvorimo veliki broj šansi koje nismo iskoristili.

LEONARDO PRAVIO HAOS: Psovao upravu Partizana ispred Juga, a za Grobare je imao poruku na majici! - Igrali smo čvrsto, tvrdo, protivniku nismo dali prostor da se odmori i to je rezultiralo pobedom od 2:0. Idemo u Podgoricu gde se ništa ne zna, čeka nas otvorena utakmica - rekao je Miroslav Đukić. Trener Partizana je rekao da ide na pobedu i u drugom meču u Podgorici, da ova ekipa uvek mora da ide na gol više. - Mi smo Partizan, moramo da idemo po pobedu. Nismo ekipa koja će se zatvoriti i čekati kontru. Igraćemo isto i u Podgorici, držaćemo loptu, pravićemo igru. Neće biti lako, Budućnost će biti otvorenija, biće više prostora za nas - istakao je on.

foto: Dado Djilas

Nakon toga je rekao da je veliki optimista jer tek očekuje da ova ekipa raste. - Ja sam optimista jer imam dobru ekipu u svojim rukama. Rašćemo iz utakmice u utakmicu, verovaćemo u sebe još više. Imamo dobru ekipu i ne želim da stavljam kočnicu na to, želim da napadnemo Ligu šampiona. Mi smo deo Evrope, pripadamo tamo i u fudbalu i u životu - rekao je trener Partizan.

Stavljaju sebe iznad kluba! Zbog svađe Đurđevića sa Leonardom su mu čak i Grobari zviždali! (VIDEO) Na pitanje da li je zabrinut zbog nečega, rekao je da nema razloga za brigu, uverio je navijače Partizana da ova ekipa može mnogo. - Zabrinuo bih se više kada ne bih pravio šanse. Brine me prvo poluvreme kada izgledamo uplašeni. Možda je to i normalno, počinju kvalifikacije, strah ulazi u te mlade momke. Prva utakmica mnogo znači za Partizan, živimo od Evrope i veliki je pritisak na mladim igračima. Ekipa nije izgubila strpljenje. Vi ste favorit na svim nivoima, najteže je igrati te pobeđene utakmice, tada se stvori veliki pritisak. Nismo pravili greške, nismo išli grlom u jagode. Zadržali smo nulu nazad, što je jako bitna stvar. Igrali smo timski, ekipno, što je sjajno - rekao je Đukić. Leonardo je bio igrač koji je večeras doneo prevagu, a to je istakao i trener Partizana. - Leonardo je vanserijski igrač, svesni smo da je sa nama, svaki dan je sve bolje pripremljen. To je momak koji voli fudbal, može da ima probleme, ali na terenu vidite dete koje voli fudbal i koje daje sve na terenu. Sreća Partizana je da ima takvog igrača, on nam donosi plus, prevagu - rekao je Miroslav Đukić.

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.