Nikola Žigić je imao noćne more zbog njega! Delije će se smoriti kada vide ko sudi meč sa Kazahstancima! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

rumun na centru

Nikola Žigić je imao noćne more zbog njega! Delije će se smoriti kada vide ko sudi meč sa Kazahstancima! (VIDEO)

A pre toga su Bugari imali noćne more zbog našeg gorostasa

Objavljeno:

Dva dana uoči prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Irtiša i Crvene zvezde UEFA je odredila ko će deliti pravdu u Pavlodaru.

ĐOKOVIĆ SAŽVAKAO ŽILAVOG MANARINA: Srbin u četvrtfinalu Vimbldona, ali nas je zabrinuo zbog pomoći lekara u finišu! (FOTO) (VIDEO) Za glavnog arbitra pomenute utakmice imenovan je rumunski sudija Mariuš Avram koji do sada nije delio pravdu srpskim klubovima, ali jeste našim nacionalnim selekcijama.

Pričalo se da se dogovorio s Partizanom, a on je završio u Zvezdi i nosio čak kapitensku traku! Sad je otvorio dušu o tome! (VIDEO) Pre nepune dve godine Avram je sudio utakmicu mladih selekcija Srbije i Italije koja je odigrana na "Karađorđu" u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Meč je završen nerešenim rezultatom (1:1).

JOŠ ODZVANJAJU VIMBLDONOM: Zbog vučjih urlika Novaka Đokovića i Agasi je skakao sa stolice! (VIDEO) Pre sedam godina Avram je sudio i "A" selekciji Srbije ali u prijateljskom meču sa selekcijom Bugarske koju su "Orlovi" odigrali na stadionu "Vasil Levski" i dobili rezultatom 1:0. Jedini gol na meču postigao je Nikola Žigić u 80. minutu.

STRAŠNE VESTI STIŽU IZ ARGENTINE: Batistuta jedva hoda, zbog bolova tražio doktoru da mu amputira nogu! (FOTO) (VIDEO) Zanimljivo je da je Rumun potom pokazao Žigiću drugu javnu opomenu i poslao ga na tuširanje pre vremena.

ZVEZDINI STRANCI PUTUJU U KAZAHSTAN: Vučić sredio vize, Zvezda mu se zahvalila! Mariušu Avramu pomagaće zemljaci Kristijan Orbulet i Valentin Avram, a za četvrtog sudiju imenovan je Ištvan Kovač. Utakmica Irtiš Pavlodar - Crvena zvezda igra se u četvrtak od 16 časova po srednjeevropskom vremenu.

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.