Đukić odgovorio na "ili-ili" pitanje novinara, a ispričao i kakva je situacija sa Leonardom!
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Bolje golub na grani

Đukić odgovorio na "ili-ili" pitanje novinara, a ispričao i kakva je situacija sa Leonardom!

Trener crno-belih kaže da će njegova ekipa igrati isto i kod kuće i na strani

Objavljeno:

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa spremna za početak sezone i utakmicu protiv podgoričke Budućnosti i dodao crno-beli moraju da budu oprezni i strpljivi.

ŠOKANTNA I SUROVA KAZNA UEFA: Užasne vesti za Grobare i Partizan dan pred meč protiv Budućnosti!

- Mislim da smo svi svesni da nas sutra očekuje važna i teška utakmica. Svi je željno isčekujemo, želimo da vidimo kako taj novi Partizan igra. Ulazim u taj meč sa željom da vidim dobar, ofanzivni Partizan. Želimo, naravno, da napravimo dobar rezultat. Znamo da će biti teško, ali smo spremni na veliku borbu. Bitno je dobro početi sezonu - rekao je Đukić novinarima na stadionu Partizana.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana dočekuju crnogorskog šampiona u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Đukić je istakao da za njegovu ekipu nije hendikep to što direktno iz priprema ulazi u takmičarske utakmice.

- Smatram da imam vrhunsku ekipu i od toga treba napraviti vrhunske rezultate. Spremni smo, nema nikakvog izgovora, spremno dočekujemo kvalifikacije. Pokazali smo to i na prijateljskim utakmicama. Moja ekipa je uvek 100 odsto, i sada i u toku prvenstva - rekao je Đukić.

foto: Filip Plavčić

On je naveo da "ima u glavi" tim za sutrašnji meč, ali je dodao da svaki trening "donese nešto novo". Đukić je rekao i da Brazilac Leonardo dobro radi i da je u konkurenciji za tim. Govoreći o Budućnosti, Đukić je rekao da je reč o ozbiljnoj, organizovanoj i čvrstoj ekipi.

- Očekujem da ćemo mi voditi meč i da će Budućnost pokušavati da nas kazni iz kontranapada. Zato je bitno da imamo smirenost. Ova utakmica traje malo duže, traje 180 minuta i treba strpljivo raditi, ne treba žuriti i iz te žurbe praviti greške. Mi ćemo se truditi da u tih 180 minuta iskoristimo svoje šanse - rekao je on.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Na pitanje da li bi bio zadovoljan pobedom od 1:0, Đukić je naveo da je svaka pobeda važna, posebno ona bez primljenog gola.

- Mi smo ekipa koja će isto igrati i na kući i na strani. Nismo ekipa koja će kalkulisati. Nama je potpuno svejedno gde ćemo igrati - rekao je Đukić.

Novinare je zanimalo i da li bi Đukić sada prihvatio da Partizan uđe u Ligu Evrope. "Ne. Borio bih se za Ligu šampiona", kratko je odgovorio trener Partizana.

foto: Dado Đilas

Marko Janković rekao je da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Budućnosti.

- Moramo da budemo maksimalno spremni kako bismo napravili dobar rezultat u prvom meču. Sve je na nama, igramo na našem stadionu, mislim da su svi svesni da moramo da damo maksimum da bismo prošli dalje. Kvalitetniji smo od njih, ali moramo biti oprezni, strpljenje će biti jako bitan faktor - rekao je Janković.

Utakmica se igra u utorak od 20.45 na stadinu Partizana. Revanš meč je na programu 18. jula.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.