GROM IZ VEDRA NEBA! Ko bi rekao?! Mančester Siti plaća 6,2 miliona evra za dva igrača Zvezde! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

opaa!

GROM IZ VEDRA NEBA! Ko bi rekao?! Mančester Siti plaća 6,2 miliona evra za dva igrača Zvezde! (FOTO)

Prebogati engleski klub želi odmah da plati talentovane igrače i da ih ostavi na “Marakani” još godinu-dve dana, s tim da bi crveno-beli imali obavezu da braća odigraju 50 odsto mečeva u sezoni

Objavljeno: 08:45h

Mančester Siti, kako saznaju “Novosti”, dostavio je na adresu Crvene zvezde ponudu vrednu 5,5 miliona funti (oko 6.2 miliona evra) za talentovanu braću Luku (18) i Ivana (16) Ilića!

NAJVEĆI KOŠARKAŠKI PARADOKS: Kako neko sa 209 cm igra pleja, a neko sa 198 cm centra? (FOTO)

Prebogati engleski klub želi odmah da plati talentovane igrače i da ih ostavi na “Marakani” još godinu-dve dana da stasavaju, s tim da bi crveno-beli imali obavezu da braća odigraju 50 odsto mečeva u sezoni!

- Interes iz Engleske za Iliće postoji, ali ništa nije potpisano - rečeno nam je u Crvenoj zvezdi.

Ponuda je samo dodatno užarila ionako vrelo leto na “Marakani”, u kome generalni direktor Zvezdan Terzić pravi novi sistem i želi da isforsira više igrača iz omladinskog pogona. Ako se prihvati ponuda za Iliće, uprava bi sama sebi pucala u nogu, jer bi plan propao u samom začetku. S druge strane, sa 5,5 miliona evra, klub bi mogao da isplati potraživanja Univerzal banke i samim tim smanji dug na ispod 20 miliona evra, što bi još više opustilo uže koje je zatezalo vrat u poslovanju. A za Zvezdu je podjednako važno da, uz dobre sportske rezultate, na poslovnom planu dug što pre svede na nulu.

Tužna simbolika... Utakmica protiv Budućnosti ima nebesku vrednost za Grobare zbog Dragana Mancea... (VIDEO)

Ovo je idealna prilika da se učini tako nešto, a s druge strane, ukoliko bi Luka i Ivan u prvom timu opravdali epitet ekstratalenata, onda bi dugoročnije gledano crveno-beli bili na gubitku. Međutim, kako je Terzić nedavno rekao: “Ako Zvezda ima mogućnost da nekim transferom smanji dug, ne sme da čeka, već mora da ga realizuje”.

TO SE UČI SAMO NA SRPSKOM BETONU! Bulutova finta usijala društvene mreže, a od Španaca napravila predmet sprdnje celog sveta (VIDEO)

Ivan Ilić je sa 16 godina i 15 dana zaigrao za Crvenu zvezdu u meču sa Spartakom (2:1) i postao najmlađi debitant u istoriji, nadmašivši Luku Jovića. Ivan je dobru rolu imao i na EP u Hrvatskoj za kadete, gde je Srbija ispala posle prvog kruga, ali za njega svi stručnjaci kažu da je fudbaler budućnosti i jedan od najvećih bisera u svom godištu.

Luka Ilić je bio na više priprema dok je trener bio Miodrag Božović. Prvi put je zaigrao protiv Ludogoreca u prijateljskom meču, ali je debitovao u oficijalnim utakmicama posle brata Ivana - tek protiv Florijane u revanšu. S obziom na konkurenciju u timu, teško je verovati da će se Luka izboriti za neku veću minutažu.

KAO RIS! Ivana Španović ZAPENILA od besa i psovala Engleze u Londonu! (FOTO)

Crvena zvezda je na potezu, Mančester siti je predložio posao, neće mnogo čekati...

KOŠMAR! Srđan Plavšić će želeti da što pre zaboravi svoj debi u Sparti! (FOTO)

LOŠE VESTI! Ognjen Jaramaz završio u bolnici! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.