TO JE TO! Đurđević je rekao magične reči koje se čekaju od početka leta! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

NEMA VIŠE DILEME?!

TO JE TO! Đurđević je rekao magične reči koje se čekaju od početka leta! (FOTO)

- Posrećilo mi se da već u drugom pripremnom meču pred novu sezonu na kojem sam nastupio postignem pogodak za pobedu protiv Urala, što je veoma važno za moje samopouzdanje pred okršaje protiv Budućnosti - istakao je između ostalog

Objavljeno:

Uroš Đurđević, čovek koji je svojim golovima i fantastičnim partijama jedan od najzaslužnijih za Partizanovo osvajanje duple krune, dao je intervju za Blic u kome je rekao nekoliko stvari koje će Grobarima dugo odzvanjati u ušima.

Pričao je o mnogim temama koje zanimaju crno-belu javnost, nastupu za reprezentaciju, Orlićima, kao i detetu koje očekuje na jesen ove godine.

GROBARI ODLEPILI OD BESA! Novi igrač Partizana je osvedočeni Delija! (VIDEO)

- Posrećilo mi se da već u drugom pripremnom meču pred novu sezonu na kojem sam nastupio postignem pogodak za pobedu protiv Urala, što je veoma važno za moje samopouzdanje pred okršaje protiv Budućnosti. Ekipa je iznad svakog pojedinca, a ja sam samo jedan šraf u crno-beloj mašineriji. Za gol je potrebno da se mnogo stvari namesti, ali najbitnije je da pobeđujemo. Voleo bih da u predstojećoj sezoni budem bitna karika u timu, ali bez podrške saigrača to neće biti moguće - istakao je Đurđević za Blic.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Ukoliko se Partizan plasira u Ligu šampiona, da li znači da ćete ostati u Humskoj?

SKANDAL! Otkriveno ko je kriv za napad na Trujića! Sada je jasno u kakvoj zemlji mi živimo... (FOTO)

- Kod mene nema foliranja. Imam čvrst ugovor sa Partizanom, nikud ne žurim, a Liga šampiona je veliki izazov za svakog igrača. U taboru crno-belih sam dobio fantastičnu priliku, koju sam iskoristio na pravi način. Od toga smo profitirali i klub i ja. Ponašam se kao da ću ovde ostati do kraja ugovora, međutim, ako se pojavi neka ponuda i čelnici kluba odluče da je to dobro za Partizan, onda će mi ruke biti vezane. Znamo da srpski klubovi žive od transfera, a ja sigurno neću ucenjivati Partizan - što u suštini znači da Đurđević sigurno ostaje, ako crno-beli uđu u grupnu fazu elitnog takmičenja.

Pred vama je okršaj protiv Budućnosti?

POTVRĐENO IZ KLUBA: KK Partizan dobija novo pojačanje na poziciji koja najviše škripi! (VIDEO)

- Da bi se plasirao u najelitnije evropsko takmičenje moraš da pobediš najbolje. Partizan je favorit na papiru, ali to ne mora ništa da znači. Verujem da ćemo napraviti dobar rezultat u utorak na našem stadionu i da ćemo opuštenije ići na revanš u Podgoricu. Daću sve od sebe da se plasiramo u Ligu šampiona, jer nema bolje stvari nego biti učesnik ovog takmičenja.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.