PORUKA PARTIZANU: Jedna želja nam se ispunila, sad je ostala još jedna!
Foto: Printscreen/Youtube/Vlado Perovic

optimizam

PORUKA PARTIZANU: Jedna želja nam se ispunila, sad je ostala još jedna!

Trener Podgoričana smatra da njegova ekipa nije bez šansi protiv šampiona Srbije

Objavljeno:

Prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Budućnosti igra se u utorak na stadionu u Humskoj.

A kako se bliži utakmica, tako sve veći optimizam vlada u taboru podgoričkog tima, što govore i reči trenera Dragana Kažića.

Strateg šampiona Crne Gore tvrdi da će nijanse odlučivati ko će proći dalje iz ovog dvomeča, iako gledano na papiru crno-beli imaju daleko kvalitetniji i jači sastav.

- Pred nama su dve teške utakmice i siguran sam da će nijanse odlučivati o pobedniku. Partizan je favorit na papiru, imaju dobar tim, a na nama je da im pomrsimo planove. Motiva neće faliti i očekujem pravi spektakl. Želeo sam da izbegnemo Ludogorec, i ta mi se želja ostvarila. Ostala je još jedna – da eliminišemo Partizan - rekao je Kažić za "Novosti".

Utakmica se igra u utorak do 20.45, a Kažić veruje da će njegov tim u prvom meču uspeti da se izbori sa pritiskom na gostujućem terenu.

- Nadam se da ćemo se znalački suprotstaviti Partizanu, klubu o kojem je suvišno trošiti reči. Dovoljno je reći da je to osvajač duple krune i da je imao niz od 37 mečeva bez poraza. Ne ističemo belu zastavu, revanš je pod Goricom, pa ćemo videti. Partizanu predajemo ulogu blagog favorita - rekao je Kažić.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.