TOTALNI PREOKRET! Vanić demantovao medijske navode!
Foto: Saša Pavlić Koky

NIJE DAO OSTAVKU

TOTALNI PREOKRET! Vanić demantovao medijske navode!

Informacija koja se pojavila u javnosti da je Stara dama iz Novog Sada promenila dva trenera od početka sezone ipak nije tačna?!

Objavljeno:

Za samo deset dana nove sezone u Vojvodini smo videli odlazak nekadašnjeg kapitena Dejana Melega, pobedu u prvom meču Lige Evrope, pa smenu trenera Radoslava Bataka, predstavljanje novog šefa Nenada Vanića, eliminaciju iz Lige Evrope, napad na fudbalera Nikolu Trujića i oštru poruku predsednika Dragoslava Vukovića koji je najavio razlaz sa "zvezdicama".

TRUJIĆ JE SAMO JOŠ JEDAN U NIZU! Kada srpski "navijači" uzmu pravdu u svoje ruke, šamaraju, pesniče i vade pištolje! (VIDEO)

U javnosti se, u međuvremenu, pojavila i informacija da je Vanić podneo ostavku nakon samo pet dana od predstavljanja na "Karađorđu", što bi značilo da je Vojvodina promenila dvojicu trenera posle dve utakmice u sezoni. Međutim, Mondo prenosi novu informaciju...

foto: Beta/Jelena Grlić

- Nisam podneo ostakvu. Samo smo dan nakon utakmice pričao sa igračima i sa upravom u kom pravcu treba da idemo. Ja sam tu... Ta informacija koja se pojavila u javnosti nije tačna - poručio je Nenad Vanić za Mondo.

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.