TEŠKO MI JE: Oglasio se predsednik Jagodine o dugu koji taj klub ima prema tragično preminulom Goranu Gogiću!
Foto: Saša Pavlić Koky

blokiran račun

TEŠKO MI JE: Oglasio se predsednik Jagodine o dugu koji taj klub ima prema tragično preminulom Goranu Gogiću!

Goran Milanović je rekao zašto klub i dalje nije isplatio dug od 18.000 evra prema fudbaleru koji je preminuo pre dve godine

Objavljeno:

Javnost je bila šokirana u Srbiji kada je povodom dve godine od smrti sina, majka Gorana Gogića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde istakla da mu nekadašnji klub Jagodina i dalje duguje novac iz vremena kada je nastupao za njih.

Milanka Gogić je tada ispričala da na njene apele upravi "ćurana" na čelu sa predsednikom kluba Goranom Milanovićem niko nije odgovorio.

foto: Dado Đilas

Sada se po tom pitanju oglasio i prvi čovek Jagodine i član IO FSS, koji tvrdi da je isplata dugova tragično preminulom fudbaleru prioritet i njega i kluba, ali da jednostavno novca nema.

- Račun kluba je u blokadi, i to je jedini razlog zašto još nismo izmirili dugovanja. Žao mi je zbog toga. Teško mi je da govorim o tome, ali verujte mi da je Gogićev slučaj prioritet Jagodine. Nadam se da ćemo uspeti da izmirimo dug, ali ne mogu da garantujem kada - rekao je Milanović za "Kurir".

foto: Saša Pavlić Koky

Podsećamo da je reč o dugu od 18.000 evra, a on kaže da je Gogićevoj majci objašnjeno kakva je situacija.

- Koliko znam, ljudi iz Fudbalskog kluba Jagodina su odgovorili i objasnili situaciju u kojoj se nalazi klub. Sve je to tako teško i mučno, svestan sam da dugujemo novac, a nemoćni smo da bilo šta uradimo.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija protiv Florijane

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.