Novi klub u trci! Velikan svetskog fudbala ne žali 50 miliona evra za Sergeja! (FOTO)
Foto: AP

da li je to to?

Novi klub u trci! Velikan svetskog fudbala ne žali 50 miliona evra za Sergeja! (FOTO)

Predsednik Nebeskoplavih Klaudio Lotito je poznat kao težak pregovarač i nema nameru ni da seda za sto za manju ponudu od 50.000.000 evra

Objavljeno:

Ni produžetak ugovora sa Lacijom nije dovoljna brana za sve velike klubove koji žele Sergeja Milinković Savića. Lacio će biti na mukama da odoli svim superponudama za srpskog vezistu i zadrži ga u timu.

Pitali smo Rakočevića sa koja dva igrača bi izašao na crtu srpskim šampionima u basketu! Jedan je Hrvat, a drugi bi vam teško pao na pamet! (FOTO) (VIDEO)

Pre nekoliko dana je postalo jasno da je Juventus naciljao Milinković Savića kao jedno od kapitalnih pojačanja. Najviše zbog toga jer ga izričito želi trener Masimilijano Alegri, ali Juve nije jedini veliki klub koji je spreman da plati 50.000.000 evra za Sergeja.

Da se čovek naježi! Navijači Zenita došli na Kosovo i zaslužili večnu zahvalnost srpskog naroda!

foto: Profimedia

Kako MOZZART Sport saznaje, za najvrednijeg srpskog fudbalera u ovom trenutku je istu sumu spreman da plati i Inter! Kao i još jedan neimenovani engleski klub.

DOGOVOR JE PAO! U Zvezdu dolazi čovek kojeg su Delije dugo čekale! (FOTO)

Inter može da Sergeja učini najplaćenijim srpskim fudbalerom svih vremena i kapitalnim pojačanjem za narednu sezonu. Ali pod uslovom da Lacio zaista želi da otvori pregovore o prodaji srpskog veziste. Što u ovom trenutku nije realno…

ISPOVEST MAJKE GORANA GOGIĆA: Ostali su mu mrtvom dužni!

Predsednik Nebeskoplavih Klaudio Lotito je poznat kao težak pregovarač i nema nameru ni da seda za sto za manju ponudu od 50.000.000 evra.

Sasvim sigutrno je da će Lotito tražiti i više za Sergeja, ali se cena od 50.000.000 evra smatra realnom u ovom trenutku.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.