SADA VIŠE NEMA DILEME! Mrkela razjasnio sve o transferima Pešića, Baše, Babića...
Foto: Nebojša Mandić

JASNA STRATEGIJA

SADA VIŠE NEMA DILEME! Mrkela razjasnio sve o transferima Pešića, Baše, Babića...

Iako napadač Tuluza nikako da formalizuje transfer u Crvenu zvezdu, sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana ne brine...

Objavljeno:

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela potvrdio je spekulacije o kojim se danima pričalo u srpskoj javnosti. On je u izjavi ''Novostima'' otkrio koja pojačanja treba očekivati narednih dana, a prvo je, svakako, napadač Aleksandar Pešić, koji nikako da formalizuje svoj transfer u Crvenu zvezdu iz Tuluza.

VETAR U LEĐA ZA CRVENU ZVEZDU! Čudo na letnjoj transfer pijaci sada je duplo bliže! (VIDEO)

Ipak, Mrkela veruje da će on biti na raspolaganju treneru Milojeviću za mečeve drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

foto: EPA/Thomas Eisenhuth

Kada su u pitanju štoperi, sportski direktor crveno-belih naglasio je da se radi na dovođenju još dvojice novih igrača na toj poziciji, iako je već doveden Vujadin Savić početkom leta. - Čekamo odgovor Vujadinovića, sa Babićem je uspešno obavljen razgovor i čeka se Sosijedad, Baša tek treba da razgovara sa novim gazdama Lila. Potrebna su nam dvojica štopera, ne žurimo - izjavio je Mrkela.

Majmune! Marš iz Srbije! Dabogda slomio obe noge! Do juče se kleli u Jokića, a sad ga najodvratnije vređaju i kunu! (FOTO) Sva ostala pojačanja zavise od eventualnih odlazaka, a trenutno najbliži tome je Slavoljub Srnić koga u svojim redovima želi švajcarski Jang Bojs.

BONUS VIDEO ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.