OVE NEDELJE ĆE SVE BITI REŠENO! Grobari, spremite pivo, slaviće se celu noć! (VIDEO)
Foto: Fonet

Vazura otkrio

OVE NEDELJE ĆE SVE BITI REŠENO! Grobari, spremite pivo, slaviće se celu noć! (VIDEO)

Novosti prenose informaciju koju svi navijači Partizana željno iščekuju

Objavljeno: 19:27h

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura tvrdi da klub iz Humske ovog leta neće imati finansijskih poteškoća, najviše zahvaljujući transferu mladog štopera Nikole Milenkovića u Fiorentinu, od kojeg će se u klupsku kasu sliti 5,1 miliona evra, pišu Novosti.

- Partizan ulazi stabilan finansijski u prelazni rok i početak kvalifikacija. To je zahvaljujući Nikoli Milenkoviću i dobro odrađenom transferu. Zahvaljujem mu što se odrekao duga od 50.000 evra, vrata Partizana su mu uvek otvorena. Zbog takvog momka ulazimo sigurno u sezonu, bez opcija da neko može da nas ucenjuje malim ciframa, a igrači odlascima... U narednim danima Partizan će izmiriti još neke stare obaveze...

Majmune! Marš iz Srbije! Dabogda slomio obe noge! Do juče se kleli u Jokića, a sad ga najodvratnije vređaju i kunu! (FOTO)

Što se tiče Sume, situacija je takođe dobra... A, na njegov transfer Grobari čekaju već skoro godinu dana, jer je najavljen kao pravi fudbalski "terminator".

- Blizu smo, nadam se da ćemo ove nedelje završiti posao oko Sume i da ćemo kvalifikacije za Ligu šampiona početi dobro.

Vlahović?

- Ugovor još nije potpisan. Istina, postoje pregovori, ali nema još 18 godina i transfer će moći da se dogodi kad postane punoletan. I dalje je igrač Partizana, priključiće se prvom timu kad se vrate iz Slovenije.

ĐORĐEVIĆ SKRATIO SPISAK: Otpala osmorica, pored Jokića Srbija je pretrpela još neke udarce!

Lista sudija?

- Kao i u prošlom prvenstvu, Partizan nikad nije uticao na sudije. Bili smo svedoci najgrubljeg kršenja pravila u derbiju, verujemo da je bilo slučajno. Tako ćemo i dalje da se ponašamo, ali ako bude nepravilnosti, očekujte najoštriju reakciju Partizana - istakao je Vazura.

GADNOG POSLA SE PRIHVATIO: Duško Vujošević nije mogao ni da zamisli da ga OVO čeka na kormilu BiH reprezentacije! (FOTO)

BONUS VIDEO: Ričmond Boaći - izjava posle pobede nad Florijanom

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.