Mihajlović odbio italijanskog velikana, Engleze i kineske milione: Jednog dana možda, sada ne!
Foto: Profimedia

samo želi torino

Mihajlović odbio italijanskog velikana, Engleze i kineske milione: Jednog dana možda, sada ne!

Srpski stručnjak je istakao da želi po svaku cenu da zadrži Belotija za narednu sezonu

Objavljeno:

Siniša Mihajlović je otkrio da je dobio ponude klubova iz Engleske, Italije i Kine, ali je istakao da je srećan što je ostao u Torinu.

- Imam ugovor sa Torinom i srećan sam što sam ovde. Prijao mi je interes jednog velikog italijanskog kluba, kao i ponuda jednog engleskog kluba i višemilionska ponuda iz Kine... Zaintrigiraće me takvi pozivi pre ili kasnije - naveo je Mihajlović u intervjuu za "Gazeta delo Sport".

Mihajlović je rekao da se nada da će Andrea Beloti i naredne sezone biti igrač tog kluba. Italijanski napadač u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu koja iznosi 100 miliona evra, ali koja važi jedino za inostrane klubove. Za Belotija su, navodno, zainteresovani Milan, Mančester junajted i Čelsi.

foto: Reuters

- Hoće li ostati? Nadam se da hoće, kao i predsenik Urbano Kairo koji ne razmišlja o prodaji. Postoji otkupna klauzula od 100 miliona evra, ako neko to plati stići će poplava novca, ali onda bismo morali da menjamo način na koji igramo - rekao je Mihajlović.

- Ne radi se samo o zameni Belotija, nego je još gore. Teško je naći nekog drugog ko može da povuče svoje saigrače i da postigne 26 golova - dodao je srpski trener.

Govoreći o predstojećoj sezoni, Mihajlović je naveo da ne može da dočeka njen početak.

foto: AP

- Dovoljno sam se odmarao. Opušteniji sam nego prošle sezone, jer sada počinje druga faza... Sada moramo da radimo na detaljima, da popravimo dobre stari iz prošle sezone i da ispravimo one negativne - rekao je Mihajlović.

Mihajlović je prognozirao da će Juventus ponovo biti šampion Serije A.

- Juventus manje liči na zebru onako crno-beli, a više na neku zver, predatora... Posle Juventusa dolazi Napoli. Ako uspeju da poboljšaju svoj tim, biće kandidati za Skudeto - rekao je Mihajlović.

foto: Profimedia

Po rečima Mihajlovića, iza Napolija je jedan od milanskih klubova.

- Žele da se vrate u Ligu šampiona i ne smeju da ne uspeju u tome. Biće to sjajno takmičenje - rekao je nekadašnji selektor Srbije.

BONUS VIDEO: Autobus Crvene zvezde prolazi pored treninga Partizana na Zlatiboru

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.