Vučelić još jednom poručio Grobarima da spavaju mirno i objasnio zašto je Partizan doveo samo jedno pojačanje do sad!
Foto: Dragana Udovičić

nema prodaje

Vučelić još jednom poručio Grobarima da spavaju mirno i objasnio zašto je Partizan doveo samo jedno pojačanje do sad!

Predsednik crno-belih očekuje i da uskoro bude završen transfer Sejdube Sume

Objavljeno:

Mnogo se pričalo prethodnih dana i nedelja o tome da li će Partizan sačuvati najvažnije i najbolje igrače za kvalifikacije za Ligu šampiona, posebno se to odnosilo na Leonarda, Đurđevića i Evertona Luiza.

I sada je još jednom, predsednik kluba Milorad Vučelić ponovio da najvažniji pojedinci neće biti prodati do kraja kvalifikacija za evropska takmičenja.

foto: Nebojša Mandić

- Nema do kraja kvalifikacija nikakve šanse da ode neko od bitnijih igrača. Naravno, postoji način da neko izabere da ne igra fudbal. Ako Bog da, odigraćemo šest utakmica u kvalifikacijama... Važan period, nema mogućnosti sem za igru sreda – subota. Finansijski je za Partizan važno, uspeh bi nadaleko stabilizovao klub, omogućio da se lakše diše, završe započeti projekti - rekao je Vučelić za "Mondo".

Takvu finansijsku situaciju da ne moraju po svaku cenu da prodaju igrače, omogućili su im transferi Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića u Fiorentinu.

foto: Marin Lopičić

- Prihod od transfera Milenkovića je jako važan za Partizan. Takmičenje nosi i rast premija, plata... Dišemo, za sada, normalno... Može da se izdvoji neki budžet, ali stali smo na stanovište da treba sačuvati ovaj tim i da ne treba spektakularno dovoditi pet, šest igrača. Ne postoji apstraktni budžet za dovođenje fudbalera - rekao je Vučelić, dodavši da očekuje da Sejduba Suma uskoro dodatno pojača crno-bele.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba za Espreso na srpskom jeziku

(Espreso.co.rs / Izvor: Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.