NARODE, TI SE PITAŠ! Da li smo mi ludi, ili nas neko iz Vojvodine GADNO LAŽE? (ANKETA)
Foto: Beta / Dragan Gojić

Batak jedno, Mijić drugo

NARODE, TI SE PITAŠ! Da li smo mi ludi, ili nas neko iz Vojvodine GADNO LAŽE? (ANKETA)

Ovih dana srpskim medijskim etrom odjeknula je informacija o odlasku Radoslava Bataka sa klupe novosadskog kluba... A, šta je u svemu tome istina?

Objavljeno:

Vojvodina je ostala bez trenera Radoslava Bataka, uprkos pobedi nad slovačkim Ružomberokom od 2:1, a ta informacija je odjeknula u srpskom medijskom etru kao bomba.

Povodom toga, oglasio se i sam trener saopštenjem za javnost, ali se dijametralno suprotnom izjavom oglasio predsednik Upravnog odbora Voše Dušan Mijić.

Transfer karijere! Pravo niotkuda! Darko Lazović u italijanskom gigantu?! (FOTO)

Batak je, između ostalog, napisao:

foto: Logo

- Što se tiče saradnje sa upravom, pored vrlo zadovoljavajućih rezultata i plasmana na treće mesto, razlike u mišljenjima su se pojavljivale gotovo od prvog dana, ali sam se trudio da budem fleksibilan koliko god to bilo u mojoj moći. Konačno, posle pobede nad najjačim rivalom u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope, veštački je napravljen potpuno nepotreban pritisak, kao da smo ubedljivo poraženi. Stoički podnoseći neargumentovane kritike, upitao sam se da li bi sutra trebalo da dolazim na trening, na šta sam od predsednika Nadzornog odbora dobio nedvosmislen odgovor NE - napisao je Batak.

A, istim povodom oglasio se i Mijić, koji tvrdi da je prisustvovao sastanku Bataka i Dragoslava Vukovića.

Bivši učitelj je prvak sveta u boksu, ali... Ono što su sudije uradile Pakjau je više nego OGAVNO! (VIDEO)

- Bataka nismo smenili, već nas je u tom razgovoru obavestio da podnosi ostavku, da više nije šef stručnog štaba. Pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću tvrdim da je to jedina verzija. Sve drugo što se kasnije pojavljivalo u sredstvima informisanja iskonstruisano je i nije istinito, uključujući i to što tvrdi Batak - ističe Mijić.

E, mi se sada pitamo: Ko je ovde lud i da li nas neko iz Voše grdno laže?

BONUS VIDEO: Koreografija Delija protiv Florijane

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.