Vazura otkrio: Partizan se dogovorio sa pojačanjem iz snova! Ali... (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

uvek ima to ali

Vazura otkrio: Partizan se dogovorio sa pojačanjem iz snova! Ali... (VIDEO)

- Njihova prva cena je i bila milion i po, normalno je da traju pregovori. Kao što je za Miletića trajalo sedam dana, tako će i za Sumu 14-15

Objavljeno:

"Dan D" je bio petak, pa subota... Ali, i posle toga pregovori i dalje traju!

KAKO JE DOBRO VIDETI TAJ OSMEH OPET! Novak Đoković uzeo titulu posle sedam meseci! (FOTO) (VIDEO) Partizan želi Sejdubu Sumu - omaleni fudbaler iz Gvineje hoće u Humsku. Problem pravi Slovan i to oko obeštećenja. Slovački klub za ofanziovnog veznog traži milion i po evra, a ta cifra ne odgovara srpskom šampionu.

Transfer karijere! Pravo niotkuda! Darko Lazović u italijanskom gigantu?! (FOTO) Partizan je spreman da ide i preko svojih mogućnosti, međutim mora i sadašnji klub Sume da popusti.

Ovo ama baš niko nije očekivao! Lazar Marković odlazi u jedan od najgorih timova Serije A?! (FOTO) "Pregovori će i dalje trajati, ništa nije završeno, borićemo se do kraja. On dečko ima želju da dođe u Partizan i kao što ste videli nije igrao za Slovan u prvoj evropskoj utakmici. Ali, ne možemo da se nađemo oko cifre. Slovaci traže milion i po, a mi smo spremni da izdvojimo približno tome", rekao je Vazura novinarima u Austriji.

BOMBA!!! Aleksandar Kolarov ima novi klub! (VIDEO)

- Njihova prva cena je i bila milion i po, normalno je da traju pregovori. Kao što je za Miletića trajalo sedam dana, tako će i za Sumu 14-15. Nema nikakvog ultimatuma od Partizana i možemo da čekamo još. Ekipa je kompletna i iz razgovora s Ivicom nije ništa hitno da se rešava -objasnio je Vazura.

Posle svih trauma koje je proživela, jedan mladi gospodin je na divan način ulepšao dan Milici Dabović! (FOTO) (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.