Transfer karijere! Pravo niotkuda! Darko Lazović u italijanskom gigantu?! (FOTO)
Foto: Fonet

opa!

Transfer karijere! Pravo niotkuda! Darko Lazović u italijanskom gigantu?! (FOTO)

Lazović je pružao dobre partije kod trenera Jurića, ali je poput celog tima Đenove bio u krizi kada je Mandorlini postao trener

Objavljeno: 19:35h

Darko Lazović je jedan od srpskih fudbalera koji bi mogli ovog leta da naprave veliki korak na fudbalskoj pijaci. Iza Lazovića je dobra sezona u Đenovi i uspeo je da privuče inetersovanje jalih klubova.

Dragan Mrđa ima novi klub! U pitanju je ekipa za koju nisu čuli ni tvrdokorni igrači Football Managera! (FOTO)

Zimus se Milan pominjao kao mogući kupac nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde, ali su Rosoneri tada doveli Okamposa. Potom je Lacio bacio oko na Lazovića i u više navrata se spekulisalo o prelasku Čačanina među Nebeskoplave.

BOMBA!!! Aleksandar Kolarov ima novi klub! (VIDEO)

Čak se pominjala i cena od 5.000.000 evra. Međutim, dolaskom Adama Marušića u Lacio za 6.500.000 evra, utihnule su priče o dovođenju Lazovića. Zbog toga jer dvojica fudbalera igraju na istoj poziciji - desnog spoljnjeg u formaciji 3-5-2 koju je Inzagi često koristio.

foto: Printscreen/Youtube/Zvezda Tv

Sada Gazeta delo Sport piše o još atraktivnijoj mogućnosti za Lazovića. On je jedna od ideja Napolija u ovom prelaznom roku. Za sada samo ideja jer nije bilo nikakavih konkretnih pregovora, ali prelazni rok je tek počeo, a poznato je da Napolitanci vole da čekaju sam finiš fudbalske pijace za dovođenje pojačanja.

KAKO JE DOBRO VIDETI TAJ OSMEH OPET! Novak Đoković uzeo titulu posle sedam meseci! (FOTO) (VIDEO)

Lazović je pružao dobre partije kod trenera Jurića, ali je poput celog tima Đenove bio u krizi kada je Mandorlini postao trener. Povratkom Jurića, opet je proigrao i Lazović. Dobre partije su očigledno primećene čim se dovodi kontekst sa prelaskom u Napoli.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.