CIRKUS U VOJVODINI: "Lale" ostale bez trenera nekoliko sati posle pobede nad Ružomberokom!
Foto: Beta / Dragan Gojić

Ovo ne liči ni na šta

CIRKUS U VOJVODINI: "Lale" ostale bez trenera nekoliko sati posle pobede nad Ružomberokom!

Još nije jasno šta se dogodilo posle evropske premijere ove sezone

Objavljeno: 09:19h

Opet cirkusijada na "Karađorđu", gde se ovih dana ne zna ko pije, a ko plaća, stiče se utisak.

Iste večeri nakon ovosezonske premijere i pobede nad Ružomberokom u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Vojvodina je ostala bez trenera.

Radoslav Batak više nije trener "lala", a i dalje je nejasno šta se to tačno dogodilo u prostorijama kluba posle utakmice.

foto: Beta / Dragan Gojić

- Razgovarali smo i rekao sam Bataku da sam nezadovoljan zbog onih 2:1. On je ustao od stola i na odlasku rekao: Onda više nisam trener, nađite drugoga - rekao je predsednik UO Borislav Vuković za "Sportski žurnal".

Mladi trener sa druge strane tvrdi da nije imao izbora nego to da uradi.

- Rečeno mi je da je ova pobeda ravna porazu. Ako je tako, jasno sam se izjasnio da onda više nisam trener Vojvodine. Rekao sam: Tražite drugoga! Nisam podneo ostavku. Jesam bio revoltiran, ali ostavku nisam podneo. Zapravo, Dragoslav Vukovič mi je rekao da sam kriv što je rezultat 2:1 i da ne moram u petak da dolazim na trening - ispričao je svoju verziju Batak.

foto: Beta / Dragan Gojić

U svakom slučaju ne priliči jednom velikanu srpskog fudbala i pre svega timu koji želi da bude shvaćen ozbiljno da se ovakve stvari dešavaju i to posle pobede nad favoritom.

Ali da stvari ne funkcionišu kako bi trebalo na "Karađorđu", videli smo i dan pre meča, kada niko nije znao gde je najbolji igrač Dejan Meleg i čekali su ga na treningu, a on potpisao ugovor sa novim klubom?!

BONUS VIDEO: Ričmond Boaći - izjava posle pobede nad Florijanom

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.