ZVANIČNO! Vojvodina dovela igrača čije lopte idu na "daljinsko upravljanje"! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

SVAKA ČAST ZA POTEZ

ZVANIČNO! Vojvodina dovela igrača čije lopte idu na "daljinsko upravljanje"! (VIDEO)

Na internetu smo pronašli jedan njegov snimak na kojem se vidi da je sposoban da pošalje loptu "na daljinsko upravljanje

Objavljeno:

Fudbaleri Vojvodine su doveli pojačanje iz Hrvatske! Hrvoje Rizvanović (17) je prošao probu u novosadskom klubu i potpisao je ugovor na dve sezone.

Novi bombastičan trejd! Kris Pol ima novi klub! Imaćemo NBA supertandem! (FOTO)

Mladi zadnji vezni u Vojvodinu je stigao kao slobodan igrač, a u karijeri je nastupao za Libertas iz Novske i Moslavinu. Poslednji klub pre prelaska u Novi Sad bio mu je nemački niželigaš Albona Bajern. U redovima ove ekipe je postigao šest golova i imao je četiri asistencije.

Dok smo mi ginuli, Zvezda je igrala sa Albancima! Partizan žestoko isprozivao Terzića i crveno-bele!

Čelnici Vojvodine su zadovoljni onim što je Rizvanović pokazao na treninzima i očekuju mnogo od njega u budućnosti. Sa velikim uspehom može da igra u veznom redu i na poziciji štopera.

Ljubav koju imam za vas, Delije... Zvezdaši će plakati kao kiša posle Dženkinsovog oproštaja! (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

- Ovo je veliki izazov za mene. U svoje i ime porodice moram da se zahvalim predsedniku Vojvodine Dušanu Mijiću na pruženoj šansi, poverenju i toploj dobrodošlici. Svi u klubu su me odlično prihvatili, navikao sam se na lep grad i nadam se da ću igrama opravdati ukazano poverenje. Ne bojim se izazova, ovo je nagrada za sva odricanja i nepravde u karijeri - rekao je Rizvanović za "Jutarnji list", koji je konstatovao da je to prvi Hrvoje u Superligi Srbije.

Malo je to love za takvog igrača! Zvezdin as odlazi u klub koji ne igra Evroligu? (FOTO)

Rizvanović će imati priliku da debituje za "lale" 22. jula protiv Čukaričkog u domaćem prvenstvu ili u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ako Vojvodina na startu eliminiše Ružomberok (prvi meč u četvrtak od 20 sati).

VIMBLDON ŠOKIRAO: Novak Đoković je glavna tema, teniski svet iznenađen! (FOTO)

Na internetu smo pronašli jedan njegov snimak na kojem se vidi da je sposoban da pošalje loptu "na daljinsko upravljanje".

Pucao po Srbima sa 17 godina! Ratna ispovest novog selektora Hrvatske! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.