Karijera mu ide meteorskim usponom! Reprezentativac Srbije prelazi u Olimpijakos! (FOTO)
Foto: Vladimir Milovanović

belgijska konekcija

Karijera mu ide meteorskim usponom! Reprezentativac Srbije prelazi u Olimpijakos! (FOTO)

Kosanovićeva karijera ide meteorskim usponom poslednjih godina. Srbiju je napustio 2010. godine na mala vrata kada je iz apatinske Mladosti prešao u poljsku Krakoviju

Objavljeno:

Jedan od srpskih fudbalera čija cena brzo raste i postaje jako tražena roba na fudbalskoj pijaci je štoper Miloš Kosanović.

Dok smo mi ginuli, Zvezda je igrala sa Albancima! Partizan žestoko isprozivao Terzića i crveno-bele!

Odavno je poznato da se za defanzivca Standarda interesuje Selta, a sada iz Grčke stižu vesti da Kosanovića želi i tamošnji fudbalski vladar - Olimpijakos. “Krivac” je novi trener Besnik Hasi koji odlično poznaje kvalitete Kosanovića s obzirom da su bili rivali u Belgiji kada je hasi trenirao Anderleht.

Ljubav koji imam za vas, Delije... Zvezdaši će plakati kao kiša posle Dženkinsovog oproštaja! (VIDEO)

VIMBLDON ŠOKIRAO: Novak Đoković je glavna tema, teniski svet iznenađen! (FOTO)

Pucao po Srbima sa 17 godina! Ratna ispovest novog selektora Hrvatske! (VIDEO)

Kosanovićeva karijera ide meteorskim usponom poslednjih godina. Srbiju je napustio 2010. godine na mala vrata kada je iz apatinske Mladosti prešao u poljsku Krakoviju. Tamo ga je namirisao tadašnji selektor malde reprezentacije Aleksandar Janković i pozvao ga među Orliće posle čega je krenuo uspon. Kosanović je u januaru 2014. godine prešao u belgijski Mehelen gde mu se posle nekoliko meseci pridružio i Janković.

MALO LI JE? Evo koliko je Partizan platio za Miletićev potpis! (VIDEO)

Malo je to love za takvog igrača! Zvezdin as odlazi u klub koji ne igra Evroligu? (FOTO)

Posle dve odlične sezone, Kosanović je za 2.500.000 evra prešao u Standard, a interesantno je da mu se i tamo posle nekoliko meseci kao trener priključio Janković. U tom periodu je Besnik Hasi bio trener Anderlehta i mogao je da se uveri u Kosanovićeve kvalitete.

U Standardu je Srbin bio jedan od najboljih i čak zaslužio i poziv Slavoljuba Muslina u A reprezentaciju. Ali početkom prošle sezone je doživeo tešku povredu ligamenata kolena zbog koje je morao dugo da odsustvuje. U finišu sezone se vratio na teren i opet zauzeo mesto standardnog prvotimca. Pronašao je pravu formu, pa se prvo zainetersovala Selta, a sada i grčki velikan.

Za sada je sve na nivou interesovanja i raspitivanja, još se ne pominju cifre, ali ako Hasibude insistirao na dovođenju Kosanovića, Olimpijakos ima finansijske kapacitete da mu izađe u susret.

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.